Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Fotbolls-VM Matchdag 5: Sverige-Sydkorea

juni 18th, 2018

12 års väntan över!

Då var det alltså dags, dagen vi väntat på sedan uttåget mot Tyskland i VM-åttondelen för 12 år sen!

Sverige möter Sydkorea, och efter Mexikos dunderseger mot Tyskland igår krävs det mer eller mindre en seger om lagen fortsatt ska kunna drömma om avancemang från gruppen.
Jag har hittat några spel som jag finner intressanta för matchen.

Victor Nilsson-Lindelöf, vårt lilla guldbarn, tyckte jag inte gav så säkert intryck under matchen mot Peru. Alla vet att han är en fysisk spelare, och det skulle inte förvåna mig om han väljer att smälla på koreanerna för att visa att dörren mot Olsen är stängd. Att han skulle dra på sig två frisparkar under matchens gång till 2.50 på Unibet plockas

VNL över 1.5 fouls gjorda av spelen spelas med 1u till 2.50 på Unibet.

SPELET VOIDAS DÅ VNL ÄR SJUK!

I nästa spel väljer vi att vända på det. Att Emil Forsberg ska få några frisparkar med sig tror jag det finns goda möjligheter för. En yvig spelare som gärna tar sig inåt. Sydkorea har definitivt koll på vilken typ av spelare han är, men det kommer var svårt att hinna med Forsberg. De gånger han utmanar kommer koreanerna få ta till allt för att inte ge honom läge att utmana inåt.

Forsberg över 1.5 fouls mot spelaren spelas med 1u till 1.62 på Unibet.

Jag plockade tidigt igår, vilket jag nämnde på twitter, Forsberg att ha ett skott på mål (över 0.5 skott på mål) till 1.90. Detta droppade dock snabbt till 1.62, och därav väljer jag inte att spreada det då det knappast var många som hann med.

När det gäller hörnor så tror jag Sverige har goda möjligheter att få fler hörnor. Med utmanade yttrar som Forsberg och Claesson och långa killar på topp med Toivonen så är det säkert en och annan boll som kommer slinka över den sydkoreanska kortlinjen efter att ha nuddat en korean sist. Dessutom är det bra huvudspelare i Sveriges mittbackar och man bör ha goda möjligheter att hålla kvar bollen offensivt och tvinga fram fler hörnor

Sverige -0.5 hörnor spelas med 1u till 1.725 på bet365.

Dessutom har jag gärna lite högoddsare till matchen som kan vara kul att följa längs med matchens gång.

Att Sebastian Larsson som rivig innermittfältare ska dra på sig ett kort till 5.00 tycker jag är alldeles för bra för att inte spela. Han är fysisk i sitt spel och det kan definitivt bli ett kort här.

Sebastian Larsson att få kort plockas till 5.00 på bet365 med 0.5u

En lite högre högoddsare för matchen får bli Victor Claesson. Ett riktigt bra år i skymundan borta i Krasnodar, och jag tror VM blir ett genombrott för honom. Man kan även tänka att koreaner har lagt mycket mer fokus på Forsberg på andra kanten, och Claesson kan smyga lite under radarn. Att han inleder målskyttet med sin bössa får han gärna göra för mig.

Victor Claesson första målskytt till 11.00 med 0.5u på coolbet spelas.

UPPDATERING

Då VNL är sjuk och Pontus Jansson ersätter plockar vi med 0.5u Pontus Jansson att bli varnad till 4.00 på Coolbet. In i hetluften direkt för Pontus som inte var beredd på detta. Kan tänka mig att det lätt blir en liten övertändning då och är ju från början en väldigt fysisk spelare som vi alla vet.

Pontus Jansson att bli varnad spelas med 0.5u till 4.00 på coolbet

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här