Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Fotbolls-VM Matchdag 5

juni 18th, 2018

För att lättare hitta och slippa scrolla i det långa Sverigeinlägget delar jag spel i ett nytt inlägg istället

Belgien – Panama

Tror på full överkörning offensivt ifrån Belgien. Större giganter i Tyskland, Brasilien och Argentina har inte tagit uppgiften tillräckligt seriöst, något som Belgien definitivt bör lära av. Panama kommer försvara från minut ett men det kommer inte räcka.

Belgien -1.75 tas med 1u till 1.99 på bet365

Ska Panama ha sin chans så behöver man vara fysiska och vinna närkamper. Det kommer smälla och jag räknar med att inte har rutinen och kvalitén för att ligga på rätt sida alla gånger.

Kort innan 36:00 spelas med 1u till 1.83 på bet365

Navet i Belgiens offensiv är De Bruyne som kommer ha mycket boll. Panama förstår det och har koll på killen och vet att de måste trycka tidigt för att få stopp på anfallen. De Bruyne kommer troligtvis få många frisparkar med sig på grund av detta. 

Kevin De Bruyne över 1.5 fouls mot sig spelas med 1u till 1.68 på Unibet

Kommer möjligtvis spel senare till Tunisien-England!

UPPDATERING

Tror på en fysiskt tuff match mellan Tunisien och England. Tror Tunisien likt Panama kan stå emot länge då vissa lag verkar ha problem med målskytett till en början. Mycket boll kring mittplan och mycket kamp. Plockar två spel!

Kort innan 37:00 spelas med 1u till 1.83 på bet365

Över 25.5 fouls spelas med 1u till 2.20 på Unibet

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.