Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Fotbolls-VM Matchdag 6

juni 19th, 2018

Dags för en ny dag av VM som kompletterar den första gruppspelsomgången. Lite kortare inlägg som kan uppdateras med fler spel senare!

I den första matchen mellan Colombia och Japan har jag inte hittat något intressant. Jag har för dålig koll på lagen för att kunna avgöra om något är spelbart eller ej.

I den andra matchen mellan Polen och Senegal har jag plockat två spel

Kort före 37:00 spelas. Senegal är ett fysiskt lag och det kan nog bli en och annan hård närkamp med Lewandowski direkt för att sätta ribban. 

Kort före 37:00 spelas med 1u till 1.83 på bet365

Sedan tycker jag Polen ska vara större favoriter än vad de är. Har man Lewandowski så är man farliga så fort bollen dimper ned i närheten av straffområdet. 

Polen -0.25 spelas med 1u till 2.00 på bet365

Spel mellan Ryssland och Egypten kan komma senare!

UPPDATERING

Inför Ryssland-Egypten tror jag på ett spel jag tidigare spelat med bra utdelning.

Kort före 35:00 spelas med 1u till 1.83 på bet365. Salah ryktas starta och Ryssland lär vilja trycka hårt på honom. Samtidigt så är detta Egyptens sista chans och man kommer inte vika ned sig i närkamperna. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.