Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Fragsters – Luminosity

juni 2nd, 2018

Det var inte långt ifrån att Complexity faktiskt vann igår. Det fanns ett par rundor där man begick dessa små individuella, men kostamma, misstag som la grunden till förlusten. Stod väldigt jämnt till enda tills 10-10 när Space Soldiers fick två gratisrundor på köpet av misstagen Complexity rullade fram och sedan gick det utför. Amerikanarna gjorde dock en beundransvärd match och stod upp bra samt kom väldigt förberedda till detta mötet. Dessvärre har de inte den erfarenheten av att möta bra lag, bra europeiska lag och att ens spela på LAN speciellt ofta vilket skapar både nerver och tapp av fokus i viktiga situationer. Sånt som måste jobbas på helt enkelt.

Ett annat lag som inte alls är lika LAN-vana som Complexity är Fragsters. Kommer in i denna turneringen med ett väldigt ungt och oerfaret lag men också ett väldigt intressant ett. Har visat sig vara en contender på dessa små events som poppar upp och har lyckats att kvala sig till två Dreamhack event. Detta de är på nu och sedan Dreamhack Valencia. Får rankas som starkt för ett lag som detta.

Dessvärre är deras erfarenhet på LAN inte speciellt stor. Har fortfarande problem att hitta rätt, hitta rätt vana och att skapa sig en trygghet när det gäller. Att spela på scen i sina första matcher på LAN är inte den enklaste uppgiften och sätter sina spår. Vanan att resa i tid och att vänja sig vid konstant resande är också en faktor som spelar stor roll för ett så litet lag som detta. Kom till Dreamhack i torsdags och spelade sedan på Fredagen mot eUnited, som är ett lag man kan plocka ner med rätt fokus och karta, och det märktes rätt tydligt att Fragsters inte var helt på hugget. Har nu fått en dags vila och ska nu möta ett lag som faktiskt är ännu bättre än eUnited. Tappar man det minsta fokus, minsta hopp, minsta vilja eller begår det minsta lilla individuella misstaget så kommer man straffas hårt mot detta Luminosity. Helt ärligt tror jag inte Fragsters är förberedda på motståndet de kommer att få möta nu.

Fragsters är inte lika skickliga som lag eller individuellt som dessa spelare i Luminosity. Brassarna har en gedigen erfarenhet av bra motstånd, dessutom högre nivåer än vad Fragsters är vana vid, och vet hur det är att spela på LAN även om deras egna prestation inte alltid varit bäst där. Har nyligen fått Steel in i laget istället för Chelo som lämnat för NTC och i Steel får man en riktigt bra lagspelare. Kommer nyligen från Liquid där han gjorde bra ifrån sig men valde att lämna pga att han inte tyckte han gjorde tillräckligt bra ifrån sig. Har nu istället hamnat i ett lag som förstår honom och vet vad han går för och som dessutom skapar en fantastisk kommunikation emellan varandra. Alla är nämligen från samma land, brasilien.

Luminosity är faktiskt ett starkt lag. Otroligt bra lagspel kombinerat med fin skicklighet hos spelare som yel och NEKIZ. Har även SHOWTIME och Steel med i bilden vilket skapar en balans som heter duga. Lagets map pool är rätt bra och man kan utmana på en del kartor vilket är skönt att veta eftersom detta laget är ett ökända för sina upsets. Mött mycket bra motstånd historiskt och brukar oftast bjuda upp till dans. Det är liksom inget lotteri att de spelar i ESL Pro League. Största frågetecknet för Luminosity är deras form. De har nämligen råkat ut för en del förluster den senaste tiden men samtidigt är detta egentligen ett perfekt motstånd att studsa tillbaka mot.

Kan inte begripa varför Luminosity är underdogs i detta mötet. Man möter ett sämre lag än en själv och man möter ett lag som inte alls sitter på samma kapacitet vad gäller spelare, erfarenhet eller skicklighet som lag. Fragsters är absolut duktiga och kan göra mycket på banan men kan de verkligen rubba ett Luminosity med dessa spelare och med dessa fördelar som lag. Ett Luminosity som faktiskt har det som krävs för att vinna på LAN?

Nej, det ska mycket till för att det ska hända.

Speltips: Luminosity ML

Liga: Dreamhack Open Austin

Bolag: UNIBET (Finns även på Pinnacle till 2.23)

Units: 2/5

Odds: 2.10

Spelstopp: LÖRDAG 17:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här