Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

FredagsWimby!

juli 5th, 2019

Härlig dag med ett par högoddsare in. Tyvärr bommar istället Cilic och skämskudden på. Vi tuggar på. Kul med Wimbledon! 

ATP 
Goffin – Medvedev 
Den lilla belgaren spelare supertennis! Medvedev, stabil men inte lika bländande. Jag tänker mig en match där Goffin kommer hota lite mer i Medvedevs serve. I normala fall har han ju en del problem med servandet Goffin men det har sett bra ut på gräset. Håller det i sig ger jag honom en otroligt fin chans här. 
Spel: Goffin 2.05. 

Paire – Vesely 
Två otroligt serveinriktade spelare som ibland kan tappa koncentrationen i motståndarens serve. Jag tror helt enkelt att matchen kommer bli så pass serveinriktad och jämn att linan kommer slås om det blir fyra set. 
Spel: Ö39.5, 1.85. 

WTA 
Yastremska – Golubic 
Yastremska är hit and miss. Golubic kan faktiskt hålla i bollen. Risken finns här att hon blir för liten och passiv. Isf får hon problem. Jag tror och hoppas dock att hon kommer använda slicean och störa Y på så vis. Då kommer hon hjälpa oss över linan. 
Spel: Ö20.5, 1.91. 

I takt med att matcherna minskar och jag känner mig dessutom lite osäker på dagen generellt så blir det endast tre spel idag. Flatinsatsl, per usual. 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här