Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

G2 att vinna Dreamhack Valencia

juli 11th, 2018

NRG måste nog vara den största skrällen hitintills i Major-kval sammanhang att inte ens komma vidare. NIP är inte ens en skräll längre, de är bara dåliga. Men detta NRG med sin oerhört fantastiska laganda fullkomligt föll ihop under detta kvalet. Enormt värde som visade sig vara totalt misslyckat. Känns rätt konstigt i efterhand att den inte satt med tanke på hur enkelt motstånd de faktiskt hade framför sig. Just dessa specialspel är något jag normalt sett inte brukar ge mig på men jag tycker mig ha hittat lite värden på senaste tiden. Idag ska jag dela med mig av ett till. Jag tror nämligen att G2 vinner Dreamhack Valencia, sett till laget, lagen som kommer dit och själva beroendet av en bra start för fransmännen.

 

Helt ärligt så tror jag inte G2 känner en speciellt enorm press att leverera och vinna detta eventet. De har accepterat inbjudan dit av en anledning, och den största anledningen bör vara att få igång spelet, självförtroendet och sedermera vinnarmentaliteten, igen. De vill vara där och de vill vinna eventet. Inte för organisationens eller pressens skull, utan sin egen. Detta är ett perfekt event att kickstarta sin karriär som lag med raketfart och laget behöver verkligen en vinst här för att på allvar tro på projektet. Laget har inte spelat ihop alltför länge men spelarna i sig har spelat ihop på ett eller annat sätt en väldigt lång tid.

Överlag ser man bra ut tycker jag. Fått in ex6tenz som är en av världens bästa in-game-leaders. Dessvärre är hans taktiker så himla old school att det är lätt att läsa. Börjar dock se lite nyanserat ut nu men det återstår att se hur det håller sig i längden. Även fått in superstjärna shox som på riktigt ser oerhört motiverad ut igen. Som att inte det vore nog har man även en av världens bästa support spelare kallad boody men även kennys med awpn och någorlunda bra smithzz i laget. Det är ett väldigt bra lag som egentligen bara behöver tid till att bli bättre ihop och när det väl inträffar så kan jag nästan garantera att det kommer bli ett och annat party för dessa herrar.

Såg väldigt bra ut nu senast på ESL One Cologne faktiskt där man nådde hela vägen till en kvartsfinal och förlorade mot BIG. Med mer träning och sammansvetsning så hade man slagit tyskarna. Rätt säker på att de själva även känner att detta var en väldigt bra placering för att inte ha spelat ihop särskilt länge.

 

Lagen som dyker upp på detta eventet är inte av samma kaliber som detta G2. Däremot har vissa lag givetvis spelat ihop längre, stundtals. Största hoten ska vara North och AGO. Dessa två lagen är väldigt sammansvetsade och spelar överlag väldigt bra. Tur för G2 så chokar även dessa lagen lite hur som helst. Dessutom har North nyligen bestämt sig för att bänka sin bästa spelare kallad Mertz och har ersatt honom med mixwell som givetvis är en uppgradering i skicklighetsnivå men inte gällande hur laget ska prestera. Kommunikation är A & O och hur det ska gå med Mixwell är för mig en gåta.

Virtus Pro vill jag egentligen inte ens räkna med då de tappat två tongivande spelare i TaZ och snax och ersatt dessa… någorlunda bra. Två otroligt talangfyllda och unga spelare har kommit in men frågan är fortfarande hur formen är.Virtus Pro är fortfarande i en svacka utan dess like och ser inte alls på väg att bli bättre ut. 

Heroic brukar gå en bit men sedan choka när det blir för tufft. Nyligen ersatt Rubino med Acilion vilket för mig är helt vansinnigt då Rubino är betydligt bättre. Båda spelarna är överlag väldigt dåliga men Acilion är helt klart sämre.

De andra lagen har dessvärre inte vad som krävs för att nå toppen i ett sånt här stjärnspäckat event. De har turen att de är BO1 i första matcherna men samtidigt ska det krävas mycket för dessa lagen att vinna en BO3 mot ovannämnda lag. När slutspelet väl är igång och finalen har spelats så får vi nog bara se en självklar vinnare.

Denna gången är det G2

 

Speltips: G2 att vinna Dreamhack Valencia

Liga: Dreamhack Valencia

Bolag: PINNACLE

Units: 2/5

Odds: 3.55 (Finns hos BETWAY till 3.20 vilket är högst i skrivande stund)

Spelstopp: TORSDAG 12 Juli 12:00 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här