Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

G2 – Space Soldiers

oktober 4th, 2018

Okej, det bästa har hänt på rätt länge – iallafall sedan Space Soldiers fullkomligt körde över NIP på Cache för två dagar sedan. Imorgon möter nämligen Space Soldiers ett motstånd igen, på Cache, deras överlägset bästa karta och denna gången är motståndet inget mindre än G2. Många lär väl tänka att det är ett bra lag, med bra spelare och med spelare som absolut ska kunna köra över Space Soldiers och i normala fall hade jag väl hållt med men i nuläget definitivt inte. Dessutom inte på Cache.

 

Space Soldiers börjar hitta tillbaka till sin gamla form, en form de saknat hela 2018 mer eller mindre. Verkar äntligen ha börjat hitta rätt och spelet ser allmänt bättre ut. Motivationen är där, kemin börjar kicka igång och alla spelare bidrar, istället för bara xantares och calyx. Har länge haft Cache som sin absolut bästa karta och det är väl inte så konstigt när man sitter på hela 45-12 i stats på kartan med en win rate på sjuka 78,9%! Det är med andra ord en karta man vet om hur man spelar på och en karta man dessvärre sällan får spela eftersom att alla motstånd man möter mer eller mindre bannar kartan mot Space Soldiers. Denna kartan passar laget perfekt. Det går fort, den är aim-baserad och det går att köra rätt fria roller och fria taktiker på kartan vilket alla är kännetecken för hur Space Soldiers spelar på just Cache. Nyligen mötte man NIP på kartan, ett lag som alltid varit bra på Cache och vann med häpnande 16-2. Innan dess ägde man NIP på Mirage med 16-5 och idag gick man ut och spöade 3DMAX med 2-0 i kartor as well. Varför jag drar med 3DMAX i denna beräkningen är ganska simpel. Formen på Space Soldiers har varit väldigt ifrågasatt samtidigt som formen på 3DMAX har varit väldigt bra. Idag gick man ut och fullkomligt dominerade och visade varför man normalt sett är det bättre laget mellan de två. Inga konstigheter med andra ord.

G2 kan man inte snacka lika gott om. Haft en kort och turbulent tid ihop med misslyckade turneringar och matcher bakom sig som t.o.m fått G2's ägare att uttrycka sina besvikelser över lagets prestationer vilket givetvis inte boostar något som helst självförtroende för ett lag som inte har någon mental styrka från början. Sitter med tveksamma spelare som ex6tenz och smithzz i laget och det blir alldeles för mycket bärande för shox och kennys, som dessutom inte alls är i den formen de brukar vara i. Laget radar upp förluster på rad och formen samt självförtroendet är starkt ifrågasatt. Framtills väldigt nyligen satt man på ett flertal förluster över kartor i rad innan man idag lyckades slå FaZe på Inferno, vilket normalt sett även det hade varit en bedrift, men som inte är något märkvärdigt i sig sett till hur värdelösa FaZe är i skrivande stund. Det råder helt enkelt väldigt mycket kaos just nu i proffsscenen. 

 

Som att inte det vore nog så är faktiskt Cache en hemskt dålig karta för G26 spelade matcher på den och enbart 2 vinster skrämmer inte många lag. Dessvärre har de inte mycket att jämföra med när Nuke, Overpass och Mirage ligger därnere också. Något som är märkvärt är dock att spelet på Cache ser oerhört löst ut. Brukar kunna få ihop lite T-rundor för att sedan totalt tappa det på CT-sidan vilket visar på hur mycket som behöver jobbas med inom laget och det är ofta man tappar i matcher man kanske egentligen skulle haft något att säga till om. G2 brukar vara laget som överraskar men just nu ser man inte ut att överraska någon annan än sig själva.

Det är helt enkelt inte riktigt bra i detta G2. Varken mentalt eller i spelet. Det ser lojt ut och laget tillför betydligt mindre än vad man ska göra. Trasiga event på event bakom sig och en missnöjd ägare och fans gör bara allt mycket värre. Det råder oroligheter inom detta lag och organisation och spelarna vet om att de hänger löst redan. Med alla denna mentala press, på ett lag som redan inte har någon mental styrka, kan inget direkt bli bättre. Det är lätt hänt att de försöker rusha in sina vinster och istället göra allt mycket värre för sig själva. Lägg därtill att Cache inte är en karta man kan spela i nuläget och en karta inget lag vill möta Space Soldiers på och du har ett fint värde i detta spelet.

 

Imorgon lär vi ha en riktigt intressant fredagsmatch framför oss!

 

Speltips: Space Soldiers ML MATCH/KARTA ETT(1)

Liga: ESL Pro League EU

Bolag. UNIBET

Units: 5/5

Odds: 2.75

Spelstopp: FREDAG 5 Oktober 21:30 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här