Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Gambit – PACT

juni 10th, 2018

Fnatic vann minsann rättvist över Cloud9! 2-1 blev slutresultatet och man kammade hem en viktig elimineringsmatch och även extra cash. Åkte dessvärre ut senare i decider matchen mot Liquid men det var väl egentligen inte så himla konstigt med tanke på skillnaden på dessa två lagen. Imorgon spelas semifinalerna och därefter finalen där vinnaren kammar hem otroliga $250.000. Tänkte faktiskt inte skriva om dessa matcher alls utan mitt fokus riktas istället till ESEA som spelas från 17.00 söndag eftermiddag. Finns ett par intressanta matcher imorgon och en av dessa är matchen mellan Gambit – PACT.

Gambit har det inte speciellt lätt nuförtiden. Sitter på 4/5 förluster i sina senaste matcher och allt står allt annat än bra till i laget. Nyligen spelat två ESEA matcher där dom vunnit en och förlorat en. Vinsten kom mot EnVyUS Academy som inte alls innehöll någon direkt spelare från de tidigare academy laget utan istället hade SiXER och Happy med sig. Kvittade att man ledde med 8-1 för man förlorade ändå den matchen. Lite credd till Gambit för upphämtningen på Overpass, speciellt när man saknade AdreN och använde sig av stand-in. Nästa match mötte man Royal Bandits som är en mix av Dark Passage och Orion spelare. Turkar hela högen, typ det andra bästa turkiska laget efter Space Soldiers. Dessa fick Gambit stryk av när de förlorade hela 16-9 på Inferno. I denna matchen använde man sig även här av en stand-in då AdreN fortfarande var borta. Snacket går att han även ska vara borta imorgon när de nu har tre matcher att spela och Gambit skall även här förmodligen använda sig utav stand-ins. Ingen lätt uppgift och heller ingen lätt uppgift för detta laget som aldrig någonsin varit ett lag som spelat bra online.

PACT gillar jag starkt. Börjat visa sig lite till och från och skapar lite oreda titt som tätt. Befinner sig i ESEA MDL där man just nu spelat matcher och vunnit 3 utav dessa. Formen är faktiskt väldigt bra med 4/5 vinster på sina senaste matcher och laget slog faktiskt GODSENT så sent som igår på Train vilket är en av deras favoritmaps. En annan map detta laget älskar är Nuke. Tre vinster än så länge på kartan och inga förluster. Spelar en ganska attraktiv CS som Polska lag ofta gör med mycket nade-schema och sammansvetsade attacker. Laget har faktiskt en rätt bra nivå på sina taktiker och de individuella prestationerna gör att detta laget ser lite bättre ut än vad de kanske är. Hungriga som få är dom och de befinenr sig i denna ligan för att de förtjänat platsen. Gillar att skapa oreda bland de bättre lagen och skräms inte av någon, tvärtom, så trivs de av att möta bra motstånd. 

Nuke som är kartan imorgon är en karta Gambit gillat att spela förut men som de trippat av på sedan de kickat Seized. Senast Gambit spelade Nuke var för över en månad sedan då man vann mot EPG med Seized i laget. Nu har laget kickat sin IGL och ersatt honom med den lovande talangen MIR men fått sitt taktiska spel avsevärt mycket mer skadat än tidigare. Laget lider fortfarande på den taktiska sidan och man saknar en klar ledare. Nuke har Gambit faktiskt börjat banna mer och mer och ser inte alls ut att vilja spela den speciellt ofta längre. PACT å sin sida trivs bra på kartan. Inte ett dugg rädda för att spela den och det i sig betyder en del. 

Visst, PACT är absolut inte bättre än Gambit varken som lag eller individuellt men med denna möjlighet laget har framför sig så finns där en chans att knipa åt sig en seger man kanske inte skulle haft från början. Laget har ett bra spel på kartan och så länge de håller sig till sin spelplan så kan de överraska Gambit rätt bra. Ännu bättre blir det om Gambit använder sig av en stand-in vilket rapporterna säger.

Hur jag än vrider och vänder på det så tycker jag det finns bra chans för PACT i detta mötet.
Måste provas.

Speltips: PACT ML

Liga: ESEA Europe MDL

Bolag: Pinnacle

Units: 2/5

Odds: 2.62

Spelstopp: SÖNDAG 10 Juni 20:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här