Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

gästspel

september 16th, 2018

Vi överlåter CSGO snacket till Alive här på sidan och jag tar er istället med till spelet League of Legends där Finalen i "the gauntlet" ska avgöras och vinnare ifrån dessa två matcher ( EU & NA) kommer att få representera sin region i Worlds nu under hösten.  

17:00 EU LCS: Schalke 04 – G2

G2 @2.27 1u Pinnacle 

Schalke förlorade finalen mot Fnatic och istället för att redan vara påväg till Korea får man nu alltså ta sig ann G2 som under gårdagen slog Splyce med 3-2 i en match som precis kunde gå precis hur som helst. 

Mycket i denna matchup kommer att handla om den 2v2 matchuppen som finns i mid / jungle Nukeduck / Amazing för Schalke vs Perkz / Jankos för G2. Det lag som lyckats att vinna denna match i matchen kommer att sätta sig i en väldigt bra position att ta sig till Worlds. Förutom denna matchup så får vi ta oss ner till botlane,

Schalkes botlane är betydligt bättre rent individuellt och om vi får en klassisk matchup här nere så ger jag fördelen till Schalke. Någonting som kommer att vara a och o här nere är hur lagen gör sina pick & bans för lämnar Schalke Hjärnans Heimedinger öppen som han är 6-0 på denna split så har G2 bra utgångsläge. Väljer man istället att ta bort den champen så öppnar man upp någon annan champ för G2 att plocka så frågan är hur tankarna går hos det blåa laget.

Jag tycker att det finns alldeles för många frågetecken kring denna match för att det inte ska vara 50/50 innan matchstart och med det självförtroendet som spelarna i G2 har så vet man aldrig vad som händer. Mycket för Schalkes del kommer att hänga på drafts och att kontrollera early game medan det känns som att G2 kan vinna på lite olika sätt. Värdet ligger helt klart på G2s sida här och jag vet att Carlos som är CEO: av G2 har lagt ner mycket tid och egentligen hela sin själ i att detta ska lyckas.

23:00 NA LCS: Cloud 9 – TSM

TSM @2.20 1u Bet365 

Cloud 9 förlorade finalen mot Team Liquid med 3-0 och var egentligen inte nära i någon av matcherna att vinna och istället för att redan vara påväg till Korea får man nu alltså ta sig ann TSM som under gårdagen slog Echo Fox med 3-0 som var lika ensidig som finalen mellan C9 – TL.

Cloud 9 har haft en väldigt spännande säsong då man i sina första matcher bänkade tre utav startspelarna och flyttade ner dem till sitt akademi lag av olika anledningar. Man märkte dock att det inte funkade och för att ha chans på slutspel var man tvungen att byta tillbaka och snacka om att det blev lyckat. Cloud 9 har totalt kört över allt motstånd sedan man fick tillbaka sin riktiga lineup och slutade faktiskt på plats nummer 1 utav tabellen.

Det som är unikt ur C9s perspektiv borta i Nordamerika är att man har två stycken "duos" i Midlane och jungle (Jensen / Blaber, Goldenglue / Svenskeren) vilket gör att man kan ha två olika spelstilar och anpassa sig efter vilket lag man möter. Nu när laget kliver in i en bäst av 5 serie så är det ännu bättre att kunna byta ut spelare mellan kartorna för att motståndarna aldrig ska kunna vara 100% förberedda. En annan sak där Cloud 9 har stor fördel är att man spelar lite udda champions och det är allmänt svårt att göra bra P/B mot dem. 

TSM har haft ett väldigt svårt 2018 överlag då man åkte ur vårens split i kvartsfinal och nu alltså står i "the gauntlet" finalen mot Cloud 9 och en förlust här med det som investerats i laget senate tiden hade varit ett stort bakslag. Laget har dock senaste månaden gjort stora framsteg och det som visades igår mot Echo Fox var väldigt lovande. När denna lineup började att spela tillsammans ville alla vara den stora stjärnan men det verkar som man börjar förstå och accepterar att det är laget som vinner oavsett vem det är som tar dem dit.

Bet365 sticker ut med oddset här då Pinnacle / Kambi etc ligger kring ett odds som är 50/50 och det är exakt vad denna match är med kanske till och med lite fördel till TSM efter lagen senaste matchen. Jag ser ett bra värde i detta odds och lyckas man att neutralisera Cloud 9s Jungle / Mid synergy samtidigt som man får C9 att göra en normal draft så sitter TSM i ett bra läge att ta sig till Worlds.

Vill ni fortsatt  ta del av mina spel när jag inte skriver här på hemsidan så finner ni min egen spelblogg HÄR och min twitter HÄR

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här