Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Copa America 17-18/6 samt early

juni 17th, 2019

Äntligen har Copa America sparkat igång!

För en som älskar Sydamerikansk fotboll är det väldigt kul att kunna följa denna upplaga via svensk TV under en period där det annars inte spelas speciellt mycket annan fotboll. Dessvärre är det en del matcher som börjar relativt sent, men i och med att vi är runt semestertider så hoppas jag att en del av er där ute följer turneringen 🙂

Även andra rekare har gjort ett ordentligt jobb inför och följer idag turneringen på nära håll, detta innebär att vi lär se en hel del rörelse hos EU-bolag tidigt redan innan asiaterna släppt sina odds. Brukar i regel föredra att reka till asiatiska odds, vi får se vilken väg jag väljer denna gång. Att hugga långt innan hos EU eller hoppas på en "överskattning" från early. Uruguay igår gick ju alldeles utmärkt att vänta in avspark på.

Japan – Chile. 18/6

Jaaa… Chile. Mitt kära Chile har turneringens äldsta trupp och en trupp som är väldigt lik de som vann back to back titlarna. Allez gutt eller? Inte riktigt, truppen har blivit ålderstigen men framförallt så har helt fel tränare fått ta över ansvaret för att den chilenska truppen skall genomgå en föryngrig, och dessutom lyfta upp den äldre garden till en önskvärd nivå.

Då lär väl allt gå åt helvete… jao. Mycket pekar på det, men vi ska inte glömma bort att Chile vann Copa America Centenario under ledningen av Pizzi, en tränare som senare skickade landslaget rakt ner i avgrunden. Så hur kunde man vinna turneringen? Jo, mycket tack vare en krigarinställning hos varje spelare som få kan matcha och en oerhörd stolthet över att få bära den röda landslagströjan. Vi ska inte heller glömma bort att detta lag tog sig hela vägen till Confederations Cup finalen.

I år ska det MYCKET till att laget skall ta sig förbi kvartsfinalen, men chilenarna har tidigare visat att de trivs som alla bäst i ett mästerskap. Det är inga grabbar som gräver ner huvudet under jorden när det blåser utan de bröstar istället upp sig och är idag OTROLIGT måna om att visa att Chiles gyllene generation har minst 1 bra turnering till i sig.

Chile känns idag som kanske det mest svårbedömda landslaget i turneringen. Det kan gå precis hur som helst. Det som pekar för en sämre turnering är då framförallt Alexis och Islas (off. högerback) dalande form, Marcelo Diaz petning och nye tränare Rueda. Bravos erfarenhet kommer att saknas men den argentinskfödde målvakten Arias, som nyligen blivit tillgänglig för spel i det chilenska landslaget, har gjort det riktigt bra sedan han fått förtroendet och har en stark säsong bakom sig under vilken han blev argentinsk mästare med Racing. 

Vad som krävs för att det ska gå bra för Chile? Att Isla spelar så bra som han bara kan göra när han har på sig den röda landslagströjan, att Maripan får ordning på fötterna i god tid i mittförsvaret, alternativt att Rueda inser att han inte håller och spelar med mer tekniske Paulo Diaz, och att Alexis lyfter sig till den nivån hela världen vet om att han besitter, men som vi inte fått se skymten av på över 1 år. Och är det någon gång det finns en minimal chans att han trotsar oddsen och spelar på en egen nivå, ja då är det i denna turnering som kan bli det sista tillfället för den gyllene generationen att visa sig från sin bästa sida.

Och då kommer vi till dagens motståndare, Japan. Japan har som bekant tagit ut en trupp med hela 16 debutanter, utan sina största stjärnor och med en oerhörd ung trupp. Visst skakar det om La Roja idag, men jag TROR, utan att göra en värdering eftersom Chile känns alldeles oförutsägbara just nu, att spelarnas monsterpsyken (Tänk Vidal, Medel, Vargas) och rutin kommer att väga över mot ett ungt Japan. Med det sagt, så kommer jag inte att spela + eller -hcp någonstans, utan jag kommer att spela på ett målskyttespel. Som vanligt, hög risk/hög reward. Yttern Fuenzalida har blivit lite av en favorit hos Rueda, är löpstark och har en bra inläggsfot. Kan bli MYCKET bättre på att avsluta men med den rollen han tar på plan så kommer han till väldigt många bra lägen.

Tips: Att det finns hela 9 CHILENSKA spelare med lägre odds på "to score anytime" är helt skevt då han är tänkt att spela på ett 3-mannanfall tillsammans med Alexis och Vargas. Jag spelar Fuenzalida att göra mål i matchen @ 6.50 hos LeoVegas. Notera att det är 1.5 units jag investerar, alltså SEMIFLAT. Jag spelar även en liten peng på Fuenzalida 2 eller fler mål @ 57.5 hos Bethard. Notera att det är en väldigt låg insats på Fuenzalida x2 mål som inte kommer att bokföras, vare sig det sitter ell inte. 

CONCACAF Gold Cup inatt: El Salvador +0 @ 1.85, 3 units. Sbobet

Early: Argentina vinner + Argentina gör Ö 1.5 mål @ 1.80, 3 units. "Skapa ett spel" Bet365. Detta gäller matchen mot Paraguay senare i veckan.

Vamos Chilenos!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Copa America, långtidsspel

juni 14th, 2019

Hej på er från härliga Barcelona!

Copa America börjar nu i dagarna, lär bli en del spel där, men nu inför så tänke jag fokusera på långtidsspel.

Grupp B

Blir det äntligen dags för Messi att ta en efterlängtad landslagstitel? Jag har dessvärre svårt att se det.  Argentina harr inte imponerat under förberedelserna samtidigt som landslaget genomgår en föryngring. Slutspel lär det dock bli men det gruppsegern blir tuffare att lösa då man spelar i samma grupp som Colombia, ett landslag som har visat fin fotboll och defensiv stabilitet. De har bra bredd och är ett väldigt komplett lag.

Deltagande lag: Argentina, Colombia, Paraguay och Qatar. 

Tips: Colombia att vinna gruppen spelas till 2.50 hos Coolbet. Även en liten chanspeng på Duvan Zapata att vinna skytteligan till 35x. Coolbet

Grupp C

Back to back mästarna Chile har dem senaste åren firat sina bästa år någonsin. Men allt gott har sitt slut och den gyllene generationen börjar komma till åren. Alexis är ur form och en massa andra nyckelspelare har passerat sina bäst före datum (Bravo m.m). Truppen är fortsatt ok, men tränare Rueda som tillbringat över ett år vid rodret har inte lyckats få Chile att lyfta efter floppen i det senaste VM-kvalet. 

Uruguay är i det här fallet min contender till gruppsegern men också en utmanare till titeln. Med en alltid lika urstark och organiserad defensiv, kryddad med duon Suarez och Cavani offensivt, så kan Uruguay slå vilket lag som helst. De är ett betydligt jämnare lag än Chile och bör ha en större chans till gruppsegern än vad oddsen säger. 

Tips: Uruguay att vinna gruppen spelas till 2.05, Coolbet

Det var allez för idag. 

Vamos! 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Chileboll

juni 12th, 2019

Hallå!

Gårdagen gick so so, 1/2 in på bloggen efter att Catolica tyvärr stått för en ganska oinspirerad prestation. Idag köttar vi vidare i Chile där jag hittat en del gott. 

Universidad de Concepcion – Valdivia. 

Universidad de Concepcion slutade något överraskande tvåa i fjolårets primera division. I det efterföljande transferfönstret värvade man in en del duktiga spelare, därför är deras nuvarande tabellposition något överraskande. Men, Concepcion har lirat Copa Libertadores samtidigt som ligaspelet och därför har just ligaspelet blivit lidande. Vill påstå att concepcion är Top 5 i ligan i sina bästa stund. Därför finner jag oddset på hemmaseger väldigt skevt då Valdivia är ett av dem sämre lagen i andradivisionen

Tips: Universidad de Concepcion -0.5 @ 1.71 hos  Unibet. 3 units

Everton – Cobresal. Chilenska ligan 

Everton avslutade fjolåret urstarkt. Är inte lika bra idag som då, men är fortfarande ett lag med hög högstanivå. Ställs idag mot det laget som IMO är sämst i ligan och då är 1.85 som coolbet erbjuder för högt.

Tips: Everton spelas till 1.85 hos coolbet med 3 units. 

Nu ska jag glass lite i Barcelonas gator. 

Fucking vamos! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Chilensk klubbfotboll natten till onsdag.

juni 11th, 2019

Hallå där!

Blev en clean sweep i söndagens bloggrekar. 3/3 och fina spel på underdogs som satt med grov marginal, härligt så =)

Nu på tisdag kväll är det dags för dubbelt upp i Chile. Dels har vi den uppskjutna matchen mellan U Catolica – U Española att se fram emot samt också returmötet mellan Audax Italiano och Santiago Wanderers.

Universidad Catolica – Union Española. Chilenska Primera Division. 12 juni 02:30

Regerande chilenska mästarna Universidad Catolicas säsong, som såg så lovande ut inledningsvis, har fått sig en rejäl törn. De gjorde ett starkt transferfönster och inledde både ligaspelet samt Copa Libertadores på ett imponerande sätt. Tyvärr för Catolicas del så hade man en oerhörd tuff lottning i Libertadores gruppspel och trots flertalet fina prestationer så fick man nöja sig med en tredjeplats. Tredjeplatsen i gruppspelet betydde en kupong i Copa Sudamericanas slutomgång (likt trean i CL kvalar till EL-slutspelet), helt ok tröst för en klubb som enligt mig är det överlägset bästa chilenska laget 2019. Hopp byttes dessvärre snabbt mot förtvivlan efter att allt gått emot Universidad Catolica borta i Ecuador. På bara 20 minuter hade man hunnit släppa in 4 mål (straff, självmål, fast situation) och dubbelmötet var körd redan då.

Är inte Catolica bättre än så? Jo, det vill jag påstå. Dem där 20 minuterna spoilerade Copa Sudamericana men de har trots allt visat genomgående hög klass i det svåra Copa Libertadores gruppspelet och i ligaspelet så leder de med 3p ner och 8 mål tillgodo ner till tvåan trots en match mindre spelad. Jag vill påpeka att serieledningen är i samma veva som deltagandet i Copa Libertadores, vilket är oerhört starkt!

Union Española innehar just nu tredjeplatsen i ligan, även de med en match mindre spelad än resten av fältet. Då borde Union Española vara riktigt bra, eller? Nej, helt ärligt så är jag helt oförstående till hur mycket flyt ett lag faktiskt kan ha. Española säsongsinledning var riktigt bra och hängde därför tidigt med uppe i tabellen, men för någon månad sedan så kom verkligheten ikapp och de radade upp 3 raka förluster. Därefter tog Union Española 2 turliga segrar i ligan vilket innebar ytterligare kliv uppåt i tabellen innan de fick bekänna färg på riktigt mot Sporting Cristal i Copa Sudamericana. Sporting Cristal, som stod för flertalet urusla prestationer i Copa Libertadores, krossade Union Española fullständigt med 0-3 borta och 3-0 hemma. Ett rejält bottennapp och Union Españolas offensiv var sjukt uddlösa trots att de jagade mål i stort sett hela dubbelmötet.

Mitt tips: Här skiljer det bra mycket mer mellan lagen än vad tabellen visar. Catolica vilade en hel del spelare i helgens cupmatch och får nu dessutom tillbaka ordinarie anfallaren Sebastian Saez, ett stort plus då ersättaren Riascos är långt ifrån samma nivå. Spelar Universidad Catolica -1 Asian Handicap @ 1.88, 3 units. Bethard

Audax Italiano – Santiago Wanderers. Chile Cup. 12 Juni 00:00

Hemmalaget har imponerat stort denna säsong med en kontringsstark fotboll där anfallaren Jeraldino briljerat med sina vältajmade löpningar och sin starka fysik. Är inne i en väldigt positiv trend där de vunnit 5 av dem 6 senaste matcherna och är ett erkänt starkt hemmalag som spelar på konstgräs. Vann första mötet med 1-2 borta mot Santiago Wanderers, chilenska andradivisionen starkaste hemmalag, och har skapat sig själva perfekta förutsättningar för att kunna spela det spelet de behärskar bäst i returen. Nämligen djupledsbollarna mot högt stående försvarslinjer.

Tips: Audax Italiano kommer till matchen i kanonform och har en passande matchbild som väntar dem. Wanderers kommer förr eller senare att behöva blotta sig för att vända på dubbelmötet och jag räknar med att Audax utnyttjar detta till sin fördel. Audax Italiano spelas till 1.67 med 3 units. Taget hos Expekt

Vamos! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Chilenska cupen och landskamp 9/6

juni 9th, 2019

Hallå där!

 

Blivit lite dåligt med spel senaste dagarna. Både min och sonens mobil gick sönder i veva, men likaså nätverket hemma. Detta är fortfarande inte fixat så det lär fortsatt bli så om dagarna.

Av ovanstående anledning kommer spelarna här i kort form. Det är möjligt att jag skriver ihop lite mer senare under dagen om jag hittar en lucka =) hade velat plockat en del spel nu i dagarna men har inte riktigt haft möjlighet. Här är dock 3 spel som fortfarande är spelvärda IMO:

Venezuela +0.5 @ 1.83, 3 units. Bet365

Chilenska cupen:

Puerto Montt eller oavgjort @ 1.85, 3 units. Bet365

Santiago Morning – Palestino båda lagen gör mål @ 1.87, 3 units. Bethard

 

Vamos! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Förberedelse inför Copa America

juni 6th, 2019

Gårdagen bjöd på väldigt blandade resultat. I U20n gick det tyvärr inge vidare där bara 1 av 4 spel satt, dock satt spelet som rekades i det tidigare inlägget (Athletico PR win to nil) och lajven gick riktigt bra. Gårdagen var annars just "en sån dag" när det mesta går emot. Trots det stängde jag dagen med 2w, 1 push och 3 loss pre samt 3 win och 1 loss live vilket får ses som ok med tanke på hur mörkt det såg ut efter 20:00 matcherna.

Nu i dagarna har jag inte så mycket mer än just u20 samt landskamper att leka med, så det blir mestadels sånt som kommer att rekas här närmsta månaden med några undantag. Det skall påpekas att mina starkaste sidor är chilenska och mexikanska ligan som just nu är inne i et uppehåll med undantag för 2 chilenska ligamatcher spelas nästa vecka som tidigare blivit uppskjutna. I helgen har vi också lite matcher i chilenska cupen, något jag uppskattar ur ett bettingperspektiv. Men, ikväll blir det en landskamp 🙂

Chile – Haiti – 7/6 01:00

Det blåser rejält om back to back Copa America mästarna Chile. På vilket sätt? Ja… på alla möjliga sätt vill jag påstå, men vi kan kika på dem just nu största problemen:

1: Tränaren Reinaldo Rueda är kraftigt ifrågasatt. Spelet hackar och det talas om en bristande ledarskap. La Roja har spel- och resultatmässigt presterat långt mycket sämre än förväntat.

2: Claudio Bravo, som vanligtvis är lagkapten, samt Marcelo Diaz, som är som klippt och skuren för Ruedas spelsystem, har inte blivit uttagna till Copa America. Det talas från medias håll om en spricka bland dem chilenska spelarna där Marcelo Diaz och Claudio Bravo fått ta steget åt sidan. Bravo må ha varit skadad en del senaste åren men han besitter en hel del nyttig rutin och brukar ha en viktig roll i omklädningsrummet som stöd för dem yngre spelarna. Marcelo Diaz har hittat storformen i Argentina och var ligans bästa spelare på sin position och en nyckelspelare i mästarna Racings spel.

Ovanstående punkter är alltså chilenarnas största orosmoment, ja det tillsammans med att Alexis inte varit sig lik på över 1 års tid. En bra tränare löser dem interna problemen. Vi talar om vuxna människor som varit del a samma projekt i över 10 år! Som tur är så har Chile för första gången på länge fått fram ytterligare en duktig målvakt i form av Arias, även han argentinsk mästare med Racing, vilket gör att vi kan ställa ut en kompetent målvakt trots Bravos frånvaro. Svårare är det att hitta någon som kan fylla rollen som lågt sittande spelfördelare, en roll som Marcelo Diaz är riktigt bra på. Bolognas Erick Pulgar har en fin säsong i ryggen och bör ta den rollen på plan. Erick har dock sällan imponerat i den röda landslagströjan och har en hel del att bevisa. I skrivande stund är åtminstone avsaknaden av Marcelo Diaz ett rejält avbräck för det chilenska landslaget.

Jag själv som chilenare är rätt så pessimistisk inför Copa America. Vi är inte dåliga, men vi är inte i närheten av att vara så bra som vi en gång varit. Därför är valet av motståndet till nattens landskamp en logisk sådan. Haiti må ha gått framåt som landslag men det är fortfarande ett landslag av rätt så dålig kvalité. Resultaten i deras 3 senaste matcher (dubbla 1-0 förluster mot El Salvador och 2-1 vinst mot Cuba) ger en ganska tydlig bild om vart de befinner sig rent kvalitémässigt. I den senaste matchen mot El Salvador lyckades Haiti skrapa ihop endast en farlig chans, vilket inte är något annat än underkänt, även om El Salvadors landslag är inne i en positiv trend.

Chilenska spelarna har som vanlig skyhöga krav på sig från fans, media men också sig själva. Det här är en match där en bra prestation är ett måste, både offensivt som defensivt. Offensiven har sett knackig ut på sistone men med anfallaren Vargas comeback i landslaget så ser läget åtminstone bättre ut och på mittfältet bakom finns ändå Pulgar, Vidal och Aranguiz, som förövrigt kommit tillbaka riktigt bra i Leverkusen efter sin skada. Defensiven ser på pappret bättre ut än på länge då Chile för en gångs skull har duktiga komplement till Gary Medel på mittförsvaret, som exempelvis Maripan som gjort det bra i Alaves samt Lichnovsky som slagit sig in i Cruz Azuls startelva. 

Tips: Chile har en hel del att bevisa och behöver höja sig rejält om de vill ha någon realistisk chans på att försvara Copa America titeln. Tränaren är pressad och spelarna vill gärna täppa igen truten på sina kritiker, räkna med ett råtaggat chilenskt landslag som kommer att försöka imponera så mycket som möjligt mot svagt motstånd. Jag tror inte det blir en överkörning här, men Chile bör åtminstone ta en stabil seger. Spelar "Chile vinner och håller nollan + Chile över 1 mål" via Skapa ett spel hos Bet365. 1.90 får jag på det spelet och investerar i vanlig ordning 3 units.

Vamos chilenos!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Paulista U20 5/6

juni 4th, 2019

Paulista u20 presenterade sig med dunder och brak här på bloggen i mitt premiärinlägg, det var nämligen där vi prickade in 5 oddsaren Desportivo Brasil u20 eller oavgjort.
Nu på onsdag är det återigen dags och vi har en hel drös av härliga matcher att se fram emot. Jag har tagit följande spel:

GO Audax u20 – Palmeiras u20

I helgen valde vi att gå emot Palmeiras suveräna juniorer med motiveringen att deras bästa spelare är i Holland och deltar i en ungdomsturnering. Nämnda turnering vann man så sent som i söndags och det var en fin skalp för Palmeiras akademi som slog flertalet uppskattade europeiska juniorlag. Truppen är fortfarande på holländsk mark och kommer att delta i ytterligare en turnering. Det innebär med andra ord att Palmeiras återigen mönstrar ett lag bestående av spelare som många gånger inte ens får plats på bänken.

GO Audax spelar en offensiv posessionfotboll. De har gjort det till sitt signum med blandade resultat under dem senaste åren. Blandade resultat om man skall vara hård, men annars är Audax ett av dem bättre lagen i Sao Paulo (strax under toppskiktet). Det är verkligen ett getingbo i deras grupp bakom Sao Paulo och Palmeiras som ligger i topp så motivationen kommer att vara på topp. Glöm inte bort att laget som Palmeiras skickar ut imorgon förlorade med 0-2 hemma mot Desportivo Brasil!

GO Audax U20 eller oavgjort @ 1.72, 4.5 Units (1.5x flat). Bet365

Desportivo Brasil u20 @ 1.61, 3 units (flat). Bet365

Sao Caetano u20 1/1 (halvtid/fulltid) @ 1.66, 3 units (Flat). Bet365

Nytt spel:
Mirassol u20 – Novorizontino u20

Raka ettan släpptes till 1.83 tidigare igår, förväntad höjning nu när asiaterna släppt sin lina (var t.om 1.72 på dnb under natten, lägre nu tyvärr.). Mirassol, som hade gått rent so far, förlorade något överraskande den senaste matchen. Kikar vi på Mirassols laguppställning i förlustmatchen så ser vi däremot att de ställde över stora delar av elvan. Varför de gjorde det går inte att hitta på nätet men det mesta pekar på att man sparade spelare inför denna match helt enkelt då det är en "gruppfinal". Novorizontino spelade i helgen mot gruppjumbon och tog en förväntad seger, men prestationen var ingen höjdare och slutsiffrorna blev "bara" 2-0.

Tips: Nu Dessa lag har redan möts en gång i gruppspelet. Den gången drog Mirassol det längsta strået när man vann med hela 0-3 på bortaplan. Ikväll är det ombytta roller och hemmalaget har dessutom utvilade nyckelspelare. Plockar Mirassol u20 -0.25 @ 1.925, 3 units. Bet365

Då det är en hel del matcher under onsdagen så kan det bli så att jag fyller på med fler spel under dagen.

Vamos!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Copa do Brasil natten till torsdag.

juni 4th, 2019

Efter en kanonstart här på bloggen så har den goda formen hållt i sig även på andra plattformer. För er som inte vet så skickas livespel samt spelen som inte åker upp här på min Twitter (@Gio88R).
Så är ni nattugglor så rekar jag er att hänga med där 🙂 I detta inlägg har jag kikat närmare på en match i brasilianska cupen. Det skall sägas att jag rekade och följde brasilianska Serie A och B slaviskt under ganska många år innan jag beslutade mig för att sluta reka i den. Varför? Tycker att den ligan är väldigt oförutsägbar helt enkelt. Resultaten var inte på den nivån jag önskade. Trots det har det blivit spel där under 2019, men det är endast ett fåtal och den gemensamma nämnaren för spelen återfinns även i denna rek.

Athletico PR – Fortaleza. Copa do Brasil – 6/6 00:15

Den gemensamma nämnare för mina spel i Brasilien stavas Athletico Paranaense. Athletico har varit lite av mitt favoritlag när det kommer till att backa brasselag i Copa Libertadores och Copa Sudamericana. Athletico är nämligen ett av få Sydamerikanska lag som spelar sina hemmamatcher på konstgräs. De är därför ockå ett av kontinentens starkaste hemmalag. I Sydamerikas motsvarighet till Champions League vann Athletico PR 3 av 3 hemmamatcher (Boca Jrs, Tolima och Wilstermann) och hade ett imponerande målsaldo på 8-0. Räknar vi in även ligamatcherna så har man 6 vinster och 1 förlust. Viktigt att poängtera att man vilade så gott som hela elvan i hemmaförlusten mot Corinthians. Ifjolårets Serie A slutade Athletico 7a men var trots det tredjebästa hemmalag i ligan.

Motståndarna Fortaleza är nykomlingar i årets Serie A. De är resultatmässigt inne i en bra period men har ett enkelt spelschema att tacka. I den senaste matchen ställdes de för första gången på länge mot högklassigt motstånd i form av Flamengo. Väl där var man helt chanslösa och visade att det är tydligt att de är en bit ifrån toppen.

Athletico har inför denna match tagit två imponerande hemmasegrar. Först slog man regerande Copa Libertadores-mästarna River Plate med 1-0 i Supercupens första möten och nu senast avfärdade man Fluminense med 3-0 efter en oerhörd dominant första halvlek. 

Prispengarnai Copa do Brasil, som stiger mer och mer för varje omgång, lockar och Athleticos tränare har bekräftat att de kommer att mönstra det bästa de har. Fortaleza är inte i närheten av lagen som Athletico hittills slagit på hemmaplan, dock har de skött sig rätt så bra defensivt. Kikade på Athletico -0.75 men då jag inte var på hugget så har det droppat en hel del sedan oddsläpp. Väljer bort det spelalternativet men hittar istället värde på Athletico win to nil till 2x pengarna hos bet365. I och med att det blev 0-0 i första mötet så räcker det för Athletico med en enkel seger. Jag förväntar mig att de dominerar matchen spelmässigt samtidigt som Fortaleza får fokusera på att hålla nollan så länge som möjligt. Förväntar mig ingen hawaiiboll om vi säger så. Athletico har nollat både Boca Jrs samt River Plate på sin hemmaplan i avgörande matcher och bör även klara av att göra det mot Fortaleza. 

Tips: Athletico PR win to nil @ 2.00. 3 units (flat) hos bet365

Vamos =) 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Mer Juniorboll 2/6

juni 2nd, 2019

God eftermiddag!

Gårdagens premiärrekar gick in med STOR marginal trots att vi plockade en 5-taggare och +hcp på en stor underdog. Desportivo Brasils juniorer bekräftade min tes om oförtjänt lågt poängsaldo trots kvalité i laget. Pojkarna tog sig i kragen och bortaslog ett reservbetonat Palmeiras med 0-2. X2 @ 5.00 samt +2 AH var med andra ord aldrig riktigt hotat. Bästa möjliga start för min del och skönt att kunna visa upp kunskaper från en liga som ni annars hittar väldigt få tips på där ute =) dagens spel hittar vi i Frankrike, mer specifikt Maurice Revello tournament (tidigare touloun youth tournament).

Brazil u23 – Guatemala u23

Årliga Toulon youth tournament har just gått av stapeln och det är i vanlig ordning rätt så intressanta landslag med. Bland deltagarna hittar vi bl.a. Brasilien, Chile, Portugal, Frankrike m.fl. Kvalitén på trupperna är ganska blandad, Portugal har t.ex med sig en u18 trupp medan många andra har u23-lag. Brasilien? De har gått all in på denna turnering och har tagit ut det som förväntas bli deras OS-trupp. Ett av länderna med störst talangpool är det landslaget som har med sig en av turneringens mer seriösare trupper, ja och då ska Guatemala inte ha mycket att sätta emot. Truppen:

Målvakter

Lucão – Vasco da Gama

Lucas Perri – Crystal Palace

Ivan – Ponte Preta

Försvarare

Gabriel – Lille 

Murilo Paim – Cruzeiro

Adryelson – Sport Recife

Lyanco – Bologna 

Emerson – Real Betis 

Guga – Atlético-MG

Iago Borduchi – Internacional

Renan Lodi – Athletico-PR

Mittfältare

Douglas Luiz – Girona

Thiago Maia – Lille

Tabata – Portimonense (Portugal)

Wendel – Sporting (Portugal)

Mateus Vital – Corinthians

Matheus Henrique – Grêmio

Anfallare

Pedrinho – Corinthians

Matheus Cunha – RB Leipzig

Rodrygo – Santos

Antony – São Paulo

Pedro – Fluminense

Tips: Brassarna ser detta som en perfekt uppladdning inför OS och har en trupp som kryllar med A-lagsrutin. Man är bättre på varenda position och jag vill påstå att inte en enda spelare från Guatemalas trupp hade ens fått plats på den brasilianska bänken. Detta bör bli en ensidig historia där brassarna, som faktiskt också är favoriter till att vinna OS, bör dominera från början till start. Spelar därför Brasilien u23 (u22 på vissa bolag) -2.75 till 1.65 hos Bet365. Spelar 3 units, i vanlig ordning.

 

Vamos! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


Inga Kommentarer

Premiärinlägg, då siktar vi högt!

juni 1st, 2019

Då var det dags att börja på ett nytt kapitel som rekare 🙂

Kan inleda med att presentera mig. Gio kallas jag och investerar mina pengar i framförallt Sydamerikansk fotboll. Har rekat offentligt i drygt 10 år och tagit det hela till en seriösare nivå för kanske en 6 år sedan. Mitt upplägg när jag spelar är i grund och botten flat-betting, dvs att jag investerar så gott som alltid samma insats oavsett spel med ett fåtal undantag. Dem gångerna jag väljer att kliva in hårdare så blir det 1.5x flat, och ytterst sällan blir det double flat. 

Exempel i simplaste lagret: Om 100 kr är din standardinsats så är flat insats 100 kr. 1.5x flat är 150 kr och double flat är då självklart 200 kr. I mitt spreadsheet bokför jag Flat som 3 Units, 1.5x flat som 4.5 Units och double flat som 6 Units. Detta för att mina resultat skall vara ungefär jämförbara med dem som spelar i flera unitskalor, även om det väsentliga är ROIn och inte hur många units man vunnit 🙂

Men, nog om det. Det är snart uppehåll i mina ligor, dvs Chilenska och mexikanska, då vi har Copa America som sparkar igång om lite drygt 2 veckor. Men fram tills dess har vi u20-fotboll från Brasilien, chilenska cupen samt lite träningsmatcher från min kontinent att roa oss med och ikväll har jag hittat ett i mitt tycke galet spelvärt i U20-bollen.

 

  • Palmeiras u20 – Despotivo Brasil u20. Brasilien Paulista u20

Palmeiras juniorer rankar jag vanligtvis som ett av landets absolut starkaste, och det givetvis med all rätt då de vann en hel del turneringar ifjol och tog sig i regel alltid väldigt långt. I och med att deras trupp var rätt så ung så har de också kunnat behålla en stor del av stommen även detta år. En del nyckelspelare har dock försvunnit då de blivit för gamla och andra har lånats ut för att få A-lagserfarenhet, likt Rocha och Papagaio, vilket gör att laget, åtminstone just nu, inte är lika bra som under slutet av 2018. Men, dem yngre spelarna blir äldre och växer in i sina nya roller. Talang finns det dessutom i överflöd då Palmeiras u17-lag blev ifjol brasilianska mästare och dessa spelare har inför i år flyttats upp till u20.

Palmeiras u20 har följt upp 2018s succé med att vinna brasilianska u20-cupen. En stor skalp och det bådar onekligen gott inför den andra halvan av 2019. Copa do Brasil är trots allt en av juniorturneringarna som värderas allra högst i den brasilianska ungdomsfotbollen. Utöver den kan vi räkna in Sao Paulo youth Cup samt Brasileiro u20. Bortsett från dessa 3 stora turneringar pågår regionsmästerskapen runt om i Brasilien och Palmeiras deltar i den som får anses vara den svåraste av dem alla, nämligen Paulista u20. Regionsmästerskapen pågår under hela året och spelas således samtidigt som övriga 3 tyngre turneringar. Det är därför inte så ovanligt att dem bättre klubbarna som deltar i exempelvis Copa do Brasil roterar en del i regionsmästerskapen.

Och det är just där som vi hittar Palmeiras idag. I och med att man vann Copa do Brasil alldeles nyligen så har dem ordinarie spelarna fått dels en del ledighet för att fira men också ledigt för att vila upp sig inför kommande uppdrag. Senast som dem ordinarie spelarna vilades i Paulistan så kryssade Palmeiras med 1-1 borta mot Ituanos juniorer. Idag lär Palmeiras skicka fram ett än svagare lag då huvudtruppen är iväg på en ungdomsturnering i Holland och de valt att skicka dit det bästa de har, dvs spelarna som fått mest speltid under Copa do Brasil.

Desportivo Brasil har dem senaste åren börjat etablera sig som ett av dem bättre juniorlagen i Sao Paulo, självklart med klubbens storlek mått mätt. Finns nästan inga lag som kan mäta sig med Palmeiras, Sao Paulo och Corinthians, men i skiktet strax där under hittar vi ändå bland andra Desportivo Brasil. I årets Paulista har Desportivo inte haft marginalerna på sin sida men har trots ett ganska skralt poängsaldo gjort rätt bra prestaitoner. Sen att man hamnat i tuffast möjliga grupp gör ju inte saken bättre. Med 5 omgångar kvar har Desportivo Brasil 2 poäng upp till fjärdeplatsen vilket skulle ge dem en plats i nästa slutspelsgrupp. Varje poäng är guld värd just nu och är det någon gång som man ska kunna hota Palmeiras så är det idag!

Mitt tips:

Här kommer jag att plocka två spel. Dels tar jag modiga Desportivo Brasil eller oavgjort till hela 5x pengen och dels tar jag något säkrare Desportivo Brasil +2 Asian Handicap till 1.825. Investerar flat på bägge spelen, dvs 3 Units i spreadsheetet. Båda hos Bet365.

Desportivo Brasil u20 or Draw @ 5.00, 3 units.

Desportivo Brasil u20 +2 AH @ 1.825, 3 units.

 

Vamos! =)

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här


2 Kommentarer

Gio

Gio kommer att ge ut speltips på sydamerikansk fotboll. Härlig fotboll med stor passion som får alldeles för liten uppmärksamhet. Här hittas det bra värde och bra spel.

Det kommer även komma speltips på mexikanska ligan. Ni kommer även finna speltips på Europas motsvarighet till CL + EL. Då pratar vi om Sudamerica och Copa Libertadores.

Spreadsheets:
Spreadsheet – Fotboll Gio

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här