Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Gott och blandat 6/7

juli 6th, 2019

Tjena!

Tillbaka på svensk mark efter en härlig vecka på Kreta. I och med att mina ligor snart sparkar igång så kan vi redan nu se fram emot ett par försäsongsmatcher. Har redan varit och pilla lite tidigare i veckan när jag gick emot mexikanska Club America, ett spel som gickvägen då Boca Juniors slog dem på neutral mark med 2-1. Ikväll är det just sånna matcher jag tittat ut, utöver Copa America som strax sparkar igång då. Here goes, blir kortfattat då en del odds har redan börjat röra sig nedåt.

Träningsmatch: Guadalajara – Boca Juniors. 7 Juli 04:30

Guadalajara inledde sin försäsong på ett uselt sätt. Inte helt otippat då de floppade rätt hårt den senaste säsongen. Första träningsmatchen i USA, och även den senaste, spelades mot argentinska River Plate. I den matchen var Guadalajara heeelt chanslösa och blev krossade med hela 5-1. Idag ställs man mot Boca Juniors, ännu en argentinsk storklubb som är på ungefär samma nivå som River Plate. Det som också skiljer dessa lag åt är bredden. Boca Juniors kan nämligen stoltsera med så gott som 2 hela startelvor av hög klass, och det blir alltså ytterligare en faktor, bortsett från att man dessutom är klart bättre, som fäller avgörandet här. Bara i offensiven har man t.ex. Benedetto, Zarate, Tevez och Abila. 4 anfallare som samtliga hade tagit plats i vilket Sydamerikanskt lag som helst. 

Tips: Matchen spelas som sagt på neutral plan. Oddset har droppat en del sedan släpp, men 1.77 som Expekt erbjuder just nu på Boca Juniors seger är fortsatt för högt och tas därför med 3 units.

Träningsmatch: Club America – River Plate. 7 Juli 02:00

Club America träningsspelade för några dagar sedan mot nyss nämnda Boca Juniors, en match de förlorade med 2-1. I och med Gold Cup och Copa America så fick man klara sig utan väldigt många ordinarie spelare, som exempelvis Nico Castillo (Chile), Roger Martinez (Colombia), Edson Alarez (Mexico) och Marchesin (Argentina). Inatt är läget densamma och då ska man inte räcka till mot regerande Copa Libertadoresmästarna River Plate. 

Tips: Oddset på River Plate har stigit sedan släpp, konstigt det om ni frågar mig. Tar i varje fall River Plate -0.25 @ 1.85 hos Sbobet. 3 units.

Everton – Trasandino. Copa Chile, 7 Juli 01:00

Enkelt förklarat, Everton är ett lag från Primera Division. Ligger visserligen på den undre halvan, men är ett lag me däldigt höga toppar som tris när man bjuds på ytor. Trasandino är ett lag från Chiles FJÄRDEDIVISION. Här ska det bara vara klasskillnad och dessutom en passande matchbild då Trasandino måste vända på 0-1 förlusten på hemmaplan.

Tips: Everton 1/1 (Halvtid/fulltid) @ 1.90, 3 units. Betfair.

Har sedan tidigare rekat 2 kortspel i Argentina – Chile (Arturo Vidal @ 3.00, 1.5U samt Aranguiz @ 4.00, 1.5U. Båda LeoVegas). Lägger även till Gonzalo Jara @ 2.62, 1.5U Bet365

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här