Grässäsongen | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Grässäsongen

juni 11th, 2018

Idag börjar som sagt grässongen på riktigt. Det är en kort period på endast en månad, som avslutas med Wimbledon. Det är ett speciellt underlag, väldigt snabbt. Här trivs servekanonerna såklart. Rörlighet är inte lika viktigt här som andra underlag. Det blir svårt att titta på form nu i början utan man får istället gå på de som har bra grässtatistik sen tidigare. 

ATP Stuttgart 
Fucsovics – Kudla –> Fucsovics 1.77. Gjorde en bra grässäsong ifjol, Fucsovics. Kudla ser bra ut som vanligt på gräs, men jag tror detta är en nivå för mycket för honom, bara Fucsovics kommer upp i någorlunda nivå. Är ju trots allt första matchen på gräs. Matchen är schemalagd tisdag just nu. 

ATP Hertogenbosh 
Karlovic – Haase –> Karlovic 1.87. Gamle mannen och storservaren Karlovic måste tilltros när vi går över till gräset. Spelar alltid bra och är ju så svårbruten att det alltid blir små marginaler. Mot en mentalt svag Haase ger jag Karlovic goda chanser. 

Challenger Nottingham 
Ward – Broady –> Ward 3.0. Skillnaden mellan dessa är inte så stor som oddsen vill få det till. Braody lite favorit, men fin chans här. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.