Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Grässäsongen

juni 11th, 2018

Idag börjar som sagt grässongen på riktigt. Det är en kort period på endast en månad, som avslutas med Wimbledon. Det är ett speciellt underlag, väldigt snabbt. Här trivs servekanonerna såklart. Rörlighet är inte lika viktigt här som andra underlag. Det blir svårt att titta på form nu i början utan man får istället gå på de som har bra grässtatistik sen tidigare. 

ATP Stuttgart 
Fucsovics – Kudla –> Fucsovics 1.77. Gjorde en bra grässäsong ifjol, Fucsovics. Kudla ser bra ut som vanligt på gräs, men jag tror detta är en nivå för mycket för honom, bara Fucsovics kommer upp i någorlunda nivå. Är ju trots allt första matchen på gräs. Matchen är schemalagd tisdag just nu. 

ATP Hertogenbosh 
Karlovic – Haase –> Karlovic 1.87. Gamle mannen och storservaren Karlovic måste tilltros när vi går över till gräset. Spelar alltid bra och är ju så svårbruten att det alltid blir små marginaler. Mot en mentalt svag Haase ger jag Karlovic goda chanser. 

Challenger Nottingham 
Ward – Broady –> Ward 3.0. Skillnaden mellan dessa är inte så stor som oddsen vill få det till. Braody lite favorit, men fin chans här. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här