Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Här hittar ni oddsbonusar, guide och tips för nybörjare inom betting!

 


Oddsbonusar:

Först ut är oddsbonusarna och sedan under dessa har ni några stycken bra tips för att utvecklas som bettare! Kom ihåg att om du bygger upp ett unitsystem eller liknande (Läs använd ett spelsystem nedan) som är relativt säkert så är chansen stor att du kommer ut med bonusarna i behåll! Gå inte in och chansspela bort allting som många gör i dagens tid.

NHLbettingblog drivs bland annat via annonser och affiliate samarbeten. För att kunna utveckla sidan och ge er den bästa sidan, bästa speltipsen, bästa bonusarna och så vidare så tackar vi på NHLbettingblog hjärtligt om ni stödjer sidan via länkarna som syns på sidan.

Nedan följer spelbolagen som NHLbettingblog.se tycker har bra odds, erbjudanden och utbud:

Ps. Samtliga bolag här nedanför har svensk spellicens

Frågor om bonusar eller spelsidor? Tveka inte att maila nhlbettingblog@gmail.com.
Regler & villkor gäller för alla bonusar.
➡ 100% bonus upp till 1000 kr!
➡ bra odds inom sport, speciellt på NHL.
❓ Vill du läsa mer om bonusen? Klicka här
➡ Exlusivt via NHLbettingblog:
Få 100kr i cash utan omsättningskrav!
➡ bra odds och tar stort ansvar.
❓ Vill du läsa mer om gratisspelen? Klicka här
➡150% bonus upp till 1500 kr!
➡ bra odds och ett av de största bolagen med bra erfarenhet.
❓ Har du frågor om bonusen? Maila NHLbettingblog@gmail.com
➡ 100% upp till 2000 SEK!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.
➡ Erfaret bolag som verkligen satt sin prägel på marknaden. Stort fotbollsutbud.
❓ Vill du läsa mer om bonusen? Klicka här
➡ Upp till 1.000 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365.
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.
➡ Har bra odds, bra utbud och ett måste ifall du vill kunna rygga spelen på sidan av alla olika rekare!
❓ Har du frågor om bonusen? Maila NHLbettingblog@gmail.com
➡ 100% boostad vinst upp till 5000kr!
➡ Brukar ha bra erbjudanden vid stora matcher
❓ Har du frågor om bonusen? Maila NHLbettingblog@gmail.com
➡ 100% bonus upp till 2500kr + Riskfritt spel 150kr!
➡ Bra utbud inom sport och spel ligger tidigt uppe.
❓ Vill du läsa mer om bonusen? Klicka här
➡ 100% bonus upp till 1000kr!
➡ Väldigt bra bolag, samt brett utbud kring Esport.
❓ Vill du läsa mer om bonusen? Klicka här
➡ Lägg för minst 200kr och få 100kr omsättningsfritt!
➡ Mycket tävlingar.
❓ Vill du läsa mer om bonusen? Klicka här


Guide och tips:

När det gäller betting så finns det många olika sätt att spela på. Man hittar ofta det man själv trivs bäst i men det finns några grundläggande punkter som man behöver fokusera extra på för att det ska kunna gå bra.

NHLbettingblog tänkte dela med sig av några egna punkter, av egen erfarenhet, och dom kommer här:

1. Ha tålamod och påverkas inte av variansen

Det är viktigt att man har tålamod inom betting. Kommer det en svajig period där det inte går bra så är det värsta du kan göra höja insatserna. Då är det bara att gå back to basics och spela lugnt och behärkskat. Ha tålamod helt enkelt! Det vänder till slut om du är kunnig i det du bettar på och sålänge du inte spårar ur och höjer insatserna för att vinna tillbaka allt i en snabb takt. Det är väldigt farligt att tänka så!

Variansen är stor inom många sporter och man kan ha väldigt mycket otur över en längre period. Det kan handla om över en vecka där de flesta spelen skulle gått in men du har, så kallad, ''stolpe ut'' i samtliga spel. Då blir det en ganska stor varians i det hela om man kollar på det. Det kan vara ganska knäckande att titta på det och förstå vilken bra sits man egentligen kunde varit i. Men det är då det återigen handlar om tålamod. Dina spel är egentligen bra! Du måste bara vänta ut perioden som går lite mot och till slut vänder det och det kommer även komma perioder där du får in turliga spel som egentligen skulle varit loss.

2. Spela på rätt spelbolag

Idag är det väldigt mycket olika spelbolag som finns och därav också utbud, odds med mera. Det gäller att hitta din sida som passar dig bäst, eller möjligtvis dina sidor! Ja, man kan spela på flera och det kan vara en bra idé då oddsen kan variera en hel del. Om ni vill ha lite tips på bra bettingsidor för specifika sporter som är rankade 1-3 så kan ni kika här:

3. Räkna ut oddsvärde

Det är väldigt enkelt att räkna ut om ditt spel är värde enligt dig själv eller ej men det är alldeles för få som gör detta. När du sätter dig och går igenom en match. Sätt dig ned och tänk ut: Vad vill jag ha för odds för att detta ska anses vara spelvärt enligt mig?

Jag ska visa ett exempel här nedan hur du kan göra.

Edmonton spelar hemma mot Tampa och står i två gånger pengarna. Du anser att det är 54% chans att dom vinner. Då tar du 1 / 0,54 (den procent du satt som chans att dom vinner).

Du får då fram siffran 1,85 vilket betyder att allt över 1,85 är spelvärde. Spelet stod i två gånger pengarna och du tackar och tar emot!

Det gäller självklart att hitta rätt oddsvärdering här men om man sätter sig in i en sport mycket och är nogrann så brukar man kunna värdera sina spel bra.

4. Kolla statistik men inte för mycket

Det är alltid intressant med tidigare h2h (head to head) möten och annan statistik. Det kan vara en avgörande faktor men man ska inte ta det alltför seriöst, framförallt inte inom en sport som NHL där alla lag kan slå alla. Du kan däremot ta med statistiken i din beräkning och om statistiken tyder på din redan byggda analys är det alltid en fördel!

5. Använd ett spelsystem

Hitta ett spelsystem som passar dig. Det finns massa olika. Ett kan vara det klassiska unit systemet där du bygger allting utefter en startkassa på 100 units. Dvs, har du 10 000 i startkassa är 1 unit 100 kr. Då lägger du 1-10 units där 10 units är maxspel. 10 units = 1000 kr.

Spelar du utefter detta system så har du råd att klara av riktigt tunga perioder där variansen slår till hårt, då du klarar av att gå upp mot 100 units minus innan kassan står på noll. Svackan ska, i nästan samtliga fall, vända innan det går så långt som till -100 units när du använder detta systemet.

Ett annat system kan vara att köra allting flat. Det är att du spelar samma antal units på samtliga spel. Har du en 3,5 oddsare och en 1,70 oddsare är det 3 units vardera. Detta om du kör 3 units som flat då dvs.

Det finns mycket olika system och det är inte fel att prova sig fram tills man hittar det som passar en själv bäst. Jag personligen föredrar unitssystemet jag nämnde allra först.

6. Läs på

Det finns mycket info att hitta över internet. Det är bara sätta sig ned och läsa på inför matcherna. Man kan även läsa speltips här på NHLbettingblog.se och andra liknande sidor som ofta har bra tankar. Man ska dock inte försöka påverkas alltför mycket av andra sidor om man vill utvecklas själv. Man kan däremot läsa och ta inspiration.

Ps. Om du inte ryggar rakt av dvs, då ryggar man samtliga spel säsongerna ut oavsett.

7. Våga stå emot!

Kanske en av de svåraste punkterna som man inte tänker så ofta på. Våga stå emot! Är det en dag då du inte hittar något spel som känns bra eller som lockar. Spela inte bara för att spela. Våga stå emot den dagen och skippa spel och vänta till en annan dag. Det är vanligt att man tvingar sig själv att spela varje dag och då brukar det kunna gå dåligt just de dagarna man tvingat sig själv att hitta spel.

//

Det var alla tips från NHLbettingblog.se. Har ni frågor är det bara att ställa dessa. Antingen via mail eller chatt.


Bettingtermer som ofta används vid NHLtips och även vid fotbollstips på NHLbettingblog.se:

Matchvinnare:

 • ML = Vinnare inklusive OT/straffar. Dvs att ett lag vinner
 • FT = Vinnare under ordinarie tid. Dvs vinst efter OT/straffar = förlust
 • DNB = Pengarna tillbaka vid lika

Antal mål för lag:

 • Ö2,5 = Att ett lag ska göra minst 3 mål (Ps. ibland FT och ibland inkl ot/straffar. Beror på sida.)
 • U2,5 = Att ett lag ska göra högst 2 mål (Ps. ibland FT och ibland inkl ot/staffar. Beror på sida.)
 • Ö3,0 = Att ett lag ska göra minst 3 mål där det är pengarna tillbaka vid 3 mål
 • U3,0 = att ett lag ska göra högst 3 mål där det är pengarna tillbaka vid 3 mål

Antal mål för en match:

 • Ö5,5 = Att det ska bli minst 6 mål i matchen
 • U5,5 = Att det ska bli högst 5 mål i matchen
 • Ö5,0 = Att det ska bli minst 6 mål i matchen. Pengarna tillbaka vid 5 mål (Ps. ibland FT och ibland inkl ot/straffar. Beror på sida. Därav 2-2 kan leda till pengarna tillbaka om det är inkl ot/straffar)
 • U5,0 = Att det ska bli högst 4 mål i matchen. Pengarna tillbaka vid 5 mål (Ps. ibland FT och ibland inkl ot/straffar. Beror på sida. Därav 2-2 kan leda till pengarna tillbaka om det är inkl ot/straffar)
 • BTTS 2 = Att båda lagen ska göra minst 2 mål vardera (under FT)

Handicap linor:

 • -1,0 = Pengarna tillbaka vid vinst av ett mål under ordinarie tid. Vinst vid minst 2 måls skillnad.
 • +0,5 = Gardering på ett lag där Xet tillkommer. Är samma sak som 1X/X2. Dvs 1X = vinst vid 1a eller X. X2 = vinst vid X eller 2a.
 • -1,5 = Att ett lag ska vinna med minst två mål.

Omgångsspel:

 • Home Goals / away Goals = Totala omgångens antal hemmamål vs totala omgångens antal bortamål. 
  Exempel: Om man spelar home goals -1,5 så ska det totalt bli minst 2 mer mål för hemmalagen än bortalagen för den specifika omgången.
 • Home Goals / Away Goals ML = Pengarna tillbaka vid lika många mål för totala omgångens hemmamål vs totalta omgången bortamål
 • Total Goals Over / Total Goals Under = Totalt antal mål för omgångens samtliga matcher. Är det 10 NHL matcher och en lina på Ö/U 55,5. Du spelar Ö55,5 och det blir 56 mål, då vinner du. 54 mål = förlust