Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Hahahaase jobbar överspel!

oktober 7th, 2018

Riktigt tråkigt med Nishikori idag. Tyvärr var han som favorit chanslös i dagens final. Jarry satt dock och allt som allt en fantastisk vecka. Vi kör på. Två spel ligger redan uppe till tisdag. Vi ska ha två imorgon också. 

ATP Shanghai 
Fritz – Haase –> Ö22.5 hos coolbet till 1.92. Två spelare som är starka på serven. Snabbt underlag. Dessutom två ostabila spelare som kan bli rätt skakiga när det ska avgöras. Tror detta blir en jämn historia men vill inte blanda mig i att välja någon vinnare även om jag också håller Fritz som favorit. 

Fucsovics – Dzumhur –> Fucsovics 1.87. Här ska både underlag och form tala för Fucsovics. Dzumhur har i ärlighetens namn inte spelat speciellt bra i höst. Fucsovics har inte direkt tokimponerat han heller. Vinner dock mot de spelare han ska och detta är en sådan match. Han bör visa sig starkare helt enkelt. 

Flatinsats och 5U bokförs det som. 

Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här