Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Hahahase tillbaka!

januari 7th, 2019

ATP Auckland 
Haase – Ferrer 
Haase gick vi emot förra veckan i en tajt match mot Jarry. Förmodligen borde Haase vunnit den men hans hjärna förstörde som vanligt för honom. Ferrar är inte den spelare han en gång var. Fysiken har blivit sämre och han orkar inte längre jaga ikapp varenda jävla boll. Det gör honom klart mer sårbar. Han kan dock fortfarande spela tennis. Tillräckligt bra för att kunna slå Haase är marknadens gissning. Jag är lika osäker på båda två att de ska lyckas lösa vinsten. Därmed har jag kikat på överlinan då jag räknar med en tajt match. 
Spel: Ö22.5, 1.95, coolbet

Norrie – Sousa 
Detta spel kom ut på twitter under dagen. Det har ni sjunkit lite grann men är spelbart. Norrie imponerade stort mot Paire och körde fullständigt över honom. Sousa spelade även han bra. Detta var dock mot en fortsatt valpig Shapovalov. Finns mycket potential i den killen. Sousa kommer stöta på betydligt större patrull här. 
Spel: Norrie 1.74 på bethard är klickat. 

Flatinsats 5U 
Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här