Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

HAVU – Endpoint

januari 9th, 2019

I'm back baby! Äntligen är det dags för CS igen och sooom jag har längtat! Visst, det är inte toppkvalité på matcherna som går av stapeln i skrivande stund men likväl är det matcher man kan glo lite på som uppvärmning inför vad som komma skall! Imorgon fortsätter ESEA Relegation matcherna. Fyra lag är redan kvalade till ESEA MDL Season 30 och de sista två lagen ska hittas. Kvar har vi lag som Izako Boars, Endpoint, HAVU, x6tence Galaxy m.fl och nog fan vill samtliga lag ge allt och lite till för att stanna kvar i ligan. 

Matchen jag lägger ögonen på imorgon är mötet mellan HAVU och Endpoint där jag håller finnarna avsevärt mycket högre än engelsmännen. I alla aspekter så som form, kapacitet, spelstil, taktiska förmågor och individuella skickligheter så är HAVU en-två ranker högre. Finns inte mycket att säga om det helt ärligt. HAVU lyckades faktiskt förstöra lite för sig själv idag. Laget förlorade mot x6tence Galaxy och vann sedan mot Bpro, hur det nu går ihop. Man såg allmänt lottlösa ut på sista kartan i första matchen efter att ha kört två riktigt tuffa kartor innan dess och stått upp bra. Skönt för laget att man fick en bra revansch senare, när man i mina ögon, mötte ett betydligt bättre Bpro.

Kvar är man så att säga i turneringen och nu finns det inget som heter "förlora". Framåt är allt som gäller om man vill knipa en av de sista två platserna till MDL och givetvis är detta det fullständiga målet för ett lag som HAVU och en organisation som denne. Laget ser för övrigt ganska bra ut. Hållt igång en del under uppehållet och ser ut att ha plockat igång maskineriet igen. En grej som laget dessvärre får nöja sig med är att spela med disturbed istället för slowii då han fortfarande är på semester. Detta i sig är dock inte helt fel då disturbed faktiskt är en ganska rutinerad spelare och känner till samtliga spelare i detta laget sedan tidigare. Kommunikation och kemi finns det därmed gott om.

Imorgon möter man ett Endpoint som verkligen ger och tar. Mötte igår Flow där man vann med 2-1 efter att Flow fullständigt gett bort sista kartan. Kanske inte helt konstigt med tanke på de avdankade spelarna man hade i laget, men ändå. Därefter tog det stopp helt och hållet mot EURONICS, ett lag som praccat hårt på senare tid och som på allvar vill slå sig framåt och upp. Det var inget större snack egentligen om vem som var det bättre laget även om Endpoint stod upp bra på första kartan som gick till övertid. Overpass är sedan tidigare känt som en bra karta för just engelsmännen och det är inte så konstigt att man vet hur man ska spela där, dessutom när man faktiskt är ett fullblodat lag.

Dessvärre så är man också ett lag som har sina limiteringar. Man är bra, men inte så bra. När man möter bättre motstånd så tar det oftast stopp och det är sällan man drar det längsta strået i viktiga matcher. En match som denna är en match man verkligen inte vill eller får förlora och samtidigt som man absolut inte har "pressen" på sig generellt så är där garanterat ändå en individuell press på spelarna inom laget. Just mentalitet är inget som varken engelsmän eller dessa grabbar är speciellt kända för att hantera på ett bra sätt.

HAVU är det bättre laget av dessa två och ska gladeligen vinna en match som denna rätt enkelt. Farligt för HAVU blir det dock om man går ut och tänker precis så men samtidigt vet de själva med garanti att detta är en match man har i bagaget på förhand. Jobbet är bara det som är kvar att göra.

Vi startar året med en vinst i bagaget tycker jag. 

HAVU får ordna fram det!

 

Speltips: HAVU ML + HAVU -1.5

Liga: ESEA MDL Relegation

Bolag: BET365

Units: 4/5 på ML och 2/5 på -1.5

Odds: ML 1.53 och -1.5 ger 2.62

Spelstopp: Onsdag 9 Januari 18:30 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här