Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Hett hallandsderby!

juni 2nd, 2018

Det förra spelet hittade hem hyfsat säkert efter att Falkenberg gjort jobbet och vann med 4-1! 

Vi fortsätter att gräva ned oss i Superettan då vår finaste liga Allsvenskan befinner sig under VM-uppehåll. Det blir ett något kortare inlägg idag på grund av tidsbrist, men från och med nästa vecka kan vi förvänta oss storskaliga rekar igen! Nog om det, nu vänder vi blickarna mot Halland. 

Varbergs BoIS – Halmstads BK – 2/6 16:00

Lätt bris och drygt 26 grader utlovar yr.no inför morgondagens Hallandsderby på Påskbergsvallen mellan Varbergs BoIS och Halmstads BK. Det är inte bara hett med tanke på vädret, utan även på läktarna där det förväntas vara lite hetare än vanligt. 

Varberg kommer ifrån en jobbigare period, där med för två omgångar sedan tappade en ledning och med en man mer i paus till förlust efter två insläppta i andra, vilket naturligtvis inte duger. Senast åkte man på däng i tisdags hemma mot Degerfors. Totalt har man tre raka uddamålsförluster, varav två av dessa hemma mot mittengäng. Senast man vann var mot Landskrona i början på maj, och spelet har sedan den matchen sviktat även om 2-2 borta mot AFC är en skalp sett till hur AFC startat säsongen. 

Halmstad däremot har vänt på steken efter en jobbig början och har nu 13 poäng och målskillnaden 10-2 över de senaste fem matcherna. Man kommer senast ifrån att ha dängt till Öster med 3-0, och man är på gång. Likt det jag skrev senast om Falkenberg så ligger Halmstad bra till i toppen men skulle behöva en seger här för att 

Det kommer att bli ett bra drag på läktarna, och det skulle förvåna mig om inte Halmstad vinner kampen både på läktaren och på plan. Man är ett bättre lag, man har en bättre synergi och en högre moral efter att befinna sig mitt i en bra period. Med spelare som Kinoshita och Gudmundsson tror jag att man kommer ta till vara på de lägena som absolut kommer att bjudas på, och tror nog minsann att Halmstad har bra möjligheter att gå vinnande ur denna kamp. 

Jag väljer därmed att spela Halmstad -0.25bet365 @1.975 med 3/6.

Lycka till vid rygg, må väl och så hörs vi framemot söndagen!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här