Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Hörnspel på Gamla Ullevi!

augusti 10th, 2018

Fick rödmarkera halvt senast efter att Falkenberg spelat oavgjort mot Örgryte. Förhoppningsvis stannar det röda efter endast en match!

IFK Göteborg – IK Sirius – 10/8 19:00

Ikväll tar IFK Göteborg emot uppsalalaget Sirius hemma i Göteborg på Gamla Ullevi. Lagen som möts är lite i olika världar då Sirius kommer med tre raka segrar och är på rätt kurs samtidigt som Göteborg fortsatt har svårt att få spelet att funka. 

Göteborg har gjort sig av med många viktiga spelare i sommarfönstret, då bland annat Pontus Dahlberg, Mix Diskerud och lagkaptenen Sebastian Eriksson. Det märks att det varit svårt för Göteborg att ersätta dessa då man varken har resurserna eller karisman att lyckas binda till sig liknande spelare i dagsläget. Istället har man fått vända ögonen in i truppen och utforska vad det funnits för alternativ. Däremot gjorde man klart med Sargon Abraham från Degerfors som är spelklar till kvällens möte. Man kommer med hel trupp och Sebastian Ohlsson är tillbaka efter avstängning

Tittar man på resultatraden efter uppehållet har man två vinster och tre förluster, och det har varit varann vinst och förlust. Senast förlorade man borta mot Kalmar med 2-1.

Sirius som efter en otroligt kass vår fick in en välbehövlig injektion i Robert Åhman-Persson i sommarfönstret har efter två inledande, stora förluster efter uppehållet nu tre raka segrar mot BP, Dalkurd och just IFK Göteborg. Man får också in två nyförvärv direkt in i matchtruppen i Jonas Lindberg från Gais och Mohammed Saeid från Lyngby som tätar till offensiven. Däremot vilas Stefano Vecchia efter skadeproblem. Tillbaka i truppen är målvakten Lukas Jonsson efter avstängning vilken förväntas starta.

När lagen mötes på Studenternas IP i Uppsala för några omgångar sen var det en galen match. Tre straffmål och en utvisning gav till slut med 3-2-seger för hemmalaget Sirius i den matchen.

Det som jag däremot väljer att fokusera på är hörnorna. Sirius är ett kompetent hörnlag med starka offensiva spelare i bland annat kaptenen Moses Ogbu. IFK Göteborg släpper ofta hörnor emot sig och ser man till matchplanen idag bör man försöka vara mer offensiva efter att i förlusten mot Kalmar senast varit tillbakadragna, en taktik som även tränare Azbaghi använde sig av i matchen mot Sirius. Hemmaplan ger ofta offensivare plan och en femsiffrig publiksiffra förväntas anlända ikväll. Det blev visserligen 1-1 i hörnor sist lagen möttes men det var snarare ett undantag jämfört med vad matchen slutade.

Jag tror Göteborg har goda chanser att vinna matchen, men Sirius med tre raka går inte att förbise och oavsett ställning i matchen kommer Sirius försöka vilja mer framåt.

Jag väljer att dela upp spelet i två, jag väljer Sirius över 3.5 hörnor till 1.71 med 3/6 och Sirius över 4.5 hörnor till 2.55 med 2/6.

Spela sunt och må väl, på återseende under helgen!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här