Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

IEM Chicago Kväll/natten till Torsdag

november 7th, 2018

IEM Chicago fortsätter och till kvällen och natten har jag hittat några spel som lockar lite extra mycket och dem hittar ni nedanför.

North vs LDLC // 02:10 // 3u
North ML 1,53 hos Bet365 (Finns i högre på andra spelsidor såsom Unibet) men jag spelar endast på 365 och har valt och plocka den men väldigt spelvärt om ni får högre på annan sida.

Motivering: LDLC har varit lite knepiga denna turnering och väldigt veliga då man ena stunden chokat och andra stunden spöat sitt motstånd såsom de gjorde igår mot Renegades igår med 16-2 sista kartan. Dock så tror jag att North är de starkare laget här och bör drafta maps bättre än LDLC då man har en väldigt bred map pool där man snittar över 55% på samtliga kartor förutom cache då man bara spelat den kartan 1 gång med nya laget enligt hltv. Men som jag nämnde ovan så har man en bättre map pool och kommer att kunna adapta väldigt fint då man lär banna bort LDLC's bästa karta Dust 2.

Team Liquid vs Mousesports // 02:10 // 3u
Team Liquid -1.5 vs Mousesports 2,62 hos Bet365 // 3 units

Motivering: Gillar Liquid extremt mycket och tycker det laget är så bra! Man har hållit ihop som lag ett bra tag nu och är bra på alla maps. Mousesports har nyligen fått tillbaka STYKO och laget är inte riktigt 100% ännu då man har lite svajig form just nu. Liquid har väldigt hög vinstprocent på samtliga maps och jag tror denna matchen slutar 2-0 till Liquid om man bannar bort Train som utan tvekan är mousesports bästa map.

Trevlig kväll / Lycka till vid rygg!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här