Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Innebandy & Esport 17/2

februari 17th, 2018

Tyvärr hann jag inte med någon inlägg igår och fick endast ut spelen på twitter där 3/3 spel satt. Men nu är det lördag och nya tag!

!inlägget kan uppdateras med fler spel inför kvällens NA LCS!

INNEBANDY Allsvenskan Södra:

Craftstaden att slå Onyx IBK @2.0 Coolbet

2. Craftstaden 33p

8. Onyx 24p

Lägger till Craftstaden att hemmaslå Onyx som saknar en del viktiga spelare. T.ex. så har Adam Zetterström lämnat efter att varit utlånat ifrån SSL laget Linköping och eftersom att lag 3-5 ligger alla på 32p så är Craftstaden tvugna att vinna för att behålla sin plats på kvalplats.

Onyx har tagit 7 poäng på bortaplan denna säsong och innehar plats 11 av 12 på den listan. Spetsspelarna som saknas kommer tyvärr vara alldeles för tungt och Onyx får hålla tummar och tår att lagen under förlorar så att man inte blir inblandade allt för mycket i kriget runt nedflyttningsstrecket. 

INNEBANDY SSL HERR:

Storvreta IBK att slå Växjö IBK @2.0 Coolbet

1. Storvreta 65p 

3. Växjö 53p

Det är två topplag som ställs emot varandra och Storvreta har vunnit 10 av sina 11 senaste matcher. Man har fått tillbaka Alexander Rudd samtidigt som lagets stjärnor verkligen börjar hitta formen inför slutspelet. Möter ikväll Växjö som kommer vara ett av lagen som utmanar Storvreta/Falun om guldet.

Storvreta vann höstens möte med 10-6 och har vunnit 9 av 9 matcher sen Växjö kom upp till SSL 2013. Tyvärr för Växjös del tror jag att både bredden och spetsen avgör i Storvretas fördel och får vi ett odds på att Storvreta ska vinna denna match som motsvarar 50% så plockar jag det direkt.

ESPORT EU LCS:

Fnatic att vinna över Splyce @1.606

Efter att ha börjat dem första två veckorna svagt så har Fnatic nu hittat hur man ska spela och jag tycker att man börjar se mer och mer ut som den storfavorit som man inför säsongen utsågs till. Lagets midlaner Rasmus "Caps" Winther har verkligen börjat bevisa att han är en otroligt bra spelare samtidigt som man har en av världens mest kända spelare Martin "Rekkles" Larsson som bär laget både på och utanför planen.

Ikväll möter man ett lurigt Splyce som verkligen blandar och ger i sina matcher och man vet tyvärr inte vart man har dem. Tack vare att Fnatic nu har hittat hur man ska spela och sin "win condition" så kommer man att gå upp på scenen och gör processen kort med Splyce.

G2 att vinna över Misfits @1.82

Misfits har verkligen inte fått den start man velat och sitter nu på en 5W/4L record. Möter ikväll G2 som igår tog ner Vitality utan några som helst problem och man lär inte bromsa ner farten idag.

G2 är ett lag väldigt likt Fnatic då man också började väldigt trevande men ju längre säsongen har gått har man visat vilka duktiga spelare man har. Lagets stora svaghet är deras botlane Hjärnan/Wadid men så länge dem spelar safepicks och låter resterande tre spelare bära laget så kommer denna säsong bli riktig trevlig för G2 laget.

 

Spel 1 Craftstaden att slå Onyx IBK @2.0 Coolbet  1.5u

Spel 2 är Storvreta IBK att vinna över Växjö @2.0 (SSL HERR) Coolbet 1.5u

Spel 3 är Fnatic att vinna över Splyce @1.606 (EU LCS) Pinnen 2u

Spel 4 är G2 att vinna över Misfits @1.82 Coolbet 1.5u

 

 

Undrar ni någon och vill komma i kontakt med mig så finner ni mig på twitter under namnet @hoogemil_, Trevlig lördag!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här