Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Jag minns det som igår

augusti 13th, 2018

Hörnspelet senast på Sirius gick inte alls planenligt, då man endast skrapade ihop 3 hörnor trots att man inte ledde förrän i slutet av matchen och vi fick rödmarkera.

IFK Norrköping – Hammarby IF – 13/8 19:00

Det kommer att koka på Parken i Norrköping ikväll då topplagen Hammarby och Norrköping möts inför fulla läktare. 

Norrköping kommer med full trupp sånär på Andreas Blomqvist som rehabar. Man har två raka utan vinst och huserar på fjärde plats i tabellen. Hemma på Parken har man dock lyckats bryta ned motståndare väl och har sju vinster på åtta försök, där enda förlusten kom mot Trelleborg. Man har i sommar tappat duktige backen Fjoluson som ersatts av Kasper Larsen från Odense och även Linus Wahlqvist och Eric Smith har lämnat för utlandsäventyr, samtidigt som Alexander Fransson hittat hem.

Hammarby med nyförvärvet Vladimir Rodic i truppen kommer även de med ett starkt lag. Laget har tre raka segrar mot lag i bottenregionerna (Trelleborg och Dalkurd) och är ännu obesegrade i bortaspelet med fyra segrar och tre kryss.

Båda lagen måste försöka haka på ett AIK som igår slog Elfsborg hemma med 1-0, vilket i sin tur betyder att båda lagen måste gå för vinst. Norrköping för att man ligger åtta poäng bakom och Hammarby som under hösten har många svåra bortamatcher mot toppkonkurrenterna måste börja ta de trepoängarna om man vill ha pokalen till söder i november. 

I våras skrev jag ett inlägg när lagen möttes på Tele2 om att jag trodde på mycket hörnor. Där motiverade jag med att det var offensivt lagda lag med snabba attackkombinationer och starka huvudspelare, samt att det var två lag som ville fortsätta sina vinst-streaks. Spelet då var över 10.5 hörnor och det stannade på 16, efter att 10.5 varit uppnått redan i paus. Spelet och hela reken var kanske det bästa jag presterat på den här sidan, och jag önskar gärna en repris!

För i mötet lagen emellan nu så ser jag det ännu viktigare att vilja gå framåt, då båda lagen måste våga gå för tre poäng, och det tror jag de båda gör. Samtidigt så finns möjligheterna till ett tidigt mål som ger en böljande matchbild då båda lagen har enormt med individuell spets, även om Norrköpings varit lite kallare under senaste tiden i Kalle Holmberg och Jordan Larsson. 

Jag tror att det kan bli många hörnor även idag, och spelar därför en repris av vårens spel i över 10.5 hörnor med 5/6 till 2.07 på coolbet.

Jag väljer även att lägga en högoddsare på samma match då jag tror det kan bli en hel del hörnor över linan med, och spelar därför över 13.5 hörnor med 1/6 till 5.00 på bet365.

Trevlig start på veckan och spela sunt, på återseende!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här