Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Jobbigt för Ymer bröderna

september 12th, 2018

Gårdagen får man vara nöjd med. Vatutin gör precis det jag trodde och slår ut Sonego. Fjärde matchbollen satt och det var inte en boll för sent. Ny dag och nya spel. Ymer bröderna har det ritkigt jobbigt numera. Elias förlorar mot enkelt motstånd och Mikael tar tredje set tiebreak mot nästan odugligt motstånd. Det ska vi utnyttja. 

Ymer – Gonzalez –> Gonzalez 2.50, Leo vegas/Unibet. Ser inte hur Ymer ska kunna hålla jämna steg här mot grindande Gonzalez. Han har inte så många dödande slag, men han kommer att hålla i bollen och det kommer bli nog jobbigt för Ymer i slaget han är i för tillfället. 

Young – Opleka –> Young 2.01 Pinnen

. Lite samma som gårdagens spel på Vatutin. Dessa möttes förra veckan med Opelka som vinnare. Young vann då första set och var helt klart med i matchen. Jag tror på revansch här. Opelka såg inte helt bra ut igår mot Escobedo, fin chans till revansch här för Young. 

Båda spelen spelas med flatinsats och bokförs 5U. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här