Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Jobbigt för Ymer bröderna

september 12th, 2018

Gårdagen får man vara nöjd med. Vatutin gör precis det jag trodde och slår ut Sonego. Fjärde matchbollen satt och det var inte en boll för sent. Ny dag och nya spel. Ymer bröderna har det ritkigt jobbigt numera. Elias förlorar mot enkelt motstånd och Mikael tar tredje set tiebreak mot nästan odugligt motstånd. Det ska vi utnyttja. 

Ymer – Gonzalez –> Gonzalez 2.50, Leo vegas/Unibet. Ser inte hur Ymer ska kunna hålla jämna steg här mot grindande Gonzalez. Han har inte så många dödande slag, men han kommer att hålla i bollen och det kommer bli nog jobbigt för Ymer i slaget han är i för tillfället. 

Young – Opleka –> Young 2.01 Pinnen

. Lite samma som gårdagens spel på Vatutin. Dessa möttes förra veckan med Opelka som vinnare. Young vann då första set och var helt klart med i matchen. Jag tror på revansch här. Opelka såg inte helt bra ut igår mot Escobedo, fin chans till revansch här för Young. 

Båda spelen spelas med flatinsats och bokförs 5U. 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.