Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Jultävling vinnare 2017

december 24th, 2017

Då var jultävlingen 2017 över! Vinnaren denna säsong blev ingen annan är Snöret! Vi säger grattis!

Det var en väldigt lyckad jultävling i år där vi kunde haft ännu fler grupper pga intresset som fanns. Även grupperna levde in i det sista och de tävlande fortsatte att skicka in sina spel trots att dom inte kunde ta topp 2 platserna. Cred till alla för detta. Det var tack vare detta som vi fick en så lyckad tävling som vi fick och även ett sådant spännande gruppspel som vi fick!

I slutändan skulle det handla om Jimmywineeverythingq och Snöret. Kul att ettan och tvåan i seedningen stod för trycket hela vägen till final! Det har aldrig hänt tidigare.

De tre vinnare som vi fick för flest rätt varje lördag var Ture P, Jimmywineeverythingq och Snöret. Intressant att båda som spelade final även tog hem detta pris, snyggt!

Nu blir det ingen mer jultävling förrän nästa år. Vi kör vidare med League Tournament, sportbingo och Be smart, Bet smart tills vidare. I mars dyker playofftävlingen upp och det är väl den tävling som liknar jultävlingen mest.

Vi hörs! God jul och snyggt tävlat alla!

Playoff-träd:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här