Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Kaffe kaka fjärde raka?

juni 5th, 2018

I gårdagens match mellan Jönköping och Eskilstuna fick vi en halvvinst på vår +0.25 efter slutresultatet 0-0. Tycker matchen var jämn under långa stunder innan Eskilstuna tog över sista kvarten och hade helt klart tillräckligt med lägen för att vinna. Men en vinst är trots allt en vinst och vi blickar vidare!

Gefle IF – Helsingborgs IF – 5/6 19:00

Vi beger oss uppåt i landet till Gavlevallen där Mjällbys mannar tar emot mjölkkossan i matchen som avslutar omgång elva i Superettan. Vi fokuserar återigen på en match där hemmalaget ligger i en mer prekär situation än bortalaget.

Hemmalaget Gefle har inte alls fått det att stämma och har släppt in hela tjugo mål under den inledande tredjedelen av ligan. Man har sex raka utan vinst, och senast blev det 1-5 i röva hemma mot Landskrona. Laget är intakt men det är osäkert kring Adam Bergmark-Wiberg, yngligen som är Gefles bäste målskytt hittills. 

Helsingborg däremot kommer med en helt annan harmoni i truppen efter tre raka segrar och tre raka nollor. Lagets bäste målskytt Mamudo Moro utgick senast mot Jönköping och saknas idag. Man har däremot en bred anfallsbesättning och Bjarnasson, Bojanic och Max Svensson kan axla glappet.

När samtliga tre lag som är placerade ovanför i tabellen spelade oavgjort under omgången ger det ett ypperligt läge för Helsingborg att plocka ikapp poängen. Jag tror absolut att det är ett hungrigare Helsingborg som steg för steg kommer att mala ned ett Gefle som har stora brister i försvaret och luckor i försvaret kommer att blottas. När lägena väl blottas så har Gefle inte den defensiven som kan stå tillbaka i 90 minuter utan Helsingborg har all möjlighet att kunna spräcka nollan. Samtidigt har man en Pär Hansson med en riktig bra defensiv framför som bör klara av en eventuell anstormning för gästrikarna.

Jag väljer därmed att tro på rak bortavinst i Helsingborg -0.5 på Coolbet med 3/6 till 1.80

Må väl och spela sunt, på återseende!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här