Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Khachanov övervärderas

november 3rd, 2018

Semifinaler i Paris och vi kliver direkt på matcherna. 

ATP Paris 
Thiem – Khachanov 
Khachanov har alltså slagit ut en dålig Krajinovic, en sjuk Isner och en skadad Zverev. Marknaden drar jättestora växlar av det och gör honom till favorit här. Det är enligt mig felaktigt. Detta är en match som kan gå åt båda hållen, absolut, men där jag tycker oddsen ska vara de omvända och kanske även att Thiem ska vara lite störra favorit. Han gör en stabil turnering Thiem. Inget spektakulärt. I grunden är Thiem fortfarande en bättre spelare än Khachanov. Det gör detta till en no-brainer. 
Spel: Thiem 2.05, bethard (2.02 pinnen)

Federer – Djokovic 
Vi har även supermötet Federer – Djokovic. När de möttes tidigare i år var denna match helt even enligt oddsen. Nu har tyvärr bolagen förstått att det är en nivåskillnad mellan dessa herrar numera. Djokovic är tillbaka på toppen medans Federer dalat. Är han tillslut på nedgång den store Roger Federer? Mycket möjligt. Djokovic tappade set igår mot Cilic. Det var inte speciellt rättvist och han vann mycket riktigt sedan relativt enkelt. Tror skillnaden visas idag. 
Spel: Djokovic -3, 1.74, pinnen. 

Spelas med flatinsats, 5U!

Ha en trevlig lördag bettingvänner! 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här