Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Kinguin – Alternate Attax

augusti 9th, 2018

Ett par dagars vila från spelande och skrivande gör gott för själen. Att ladda batterierna är aldrig fel och speciellt inte när spelarna i de större lagen har semester. Det roligaste med uppehållet är ju att man får chansen att se ännu mer på matcherna som går i de lägre divisionerna där det allt som oftast brukar finnas bra med värde. En sådan match vill jag påstå mig ha funnit ikväll. Ikväll spelas en viktig match i ESEA MDL där allt handlar om placering för kommande slutspel. Vinnaren i detta mötet möter 3DMAX och förloraren möter Sprout. Detta är en match båda lagen vill vinna sett till motståndet där man måste hålla Sprout som ett bättre lag generellt.

 

Alternate Attax kommer in till denna matchen i bra form. Laget är ett av de få lagen som spelar även nu under semestern eftersom att där finns ett par viktiga ligor och matcher för laget fortfarande. Laget har 3 av 5 vinster på sina fem senaste matcher med två tighta förluster över Pro100 och EURONICS, två lag man egentligen ska ta. Utöver det har man vunnit över Sharks, AGO och HAVU vilket får anses väga upp lite till de tappade matcherna. Överlag ser man bra ut. Hade gärna sett att man presterat lite bättre och dominerat ännu mer men så länge man vinner är det inte hela världen. Förluste går inte att undvika. Tittar man på formen den senaste månaden så har man skrapat ihop 8 av 11 möjliga vinster vilket lyser rätt starkt. Laget är med i spelet helt enkelt. Spelarna skiner, spelet sitter och glädjen sprids. Kommer in med bra form inför detta viktiga mötet.

Kinguin har spelat 11 matcher sen i starten på Juli och på dessa matcher har man vunnit 6 av dom. Något som bör tilläggas är att man endast mäktat med 2 av 5 vinster på sina senaste fem matcher samt att laget inte har spelat en match sedan 20 Juli, vilket är snart tre veckor sedan. Med andra ord är man lite av ett matchotränat lag i skrivande stund och det är svårt att säga hur spelet kommer se ut. Inget snack om saken att man är ett bra lag eller att man har kapacitet att ta ner Alternate Attax om man vill det men speltid är viktigt och det finns en bra chans att det inte blivit mycket av just det de senaste veckorna. Formen före uppehållet var inte den bästa heller och spelarna har nog njutit en del av uppehållet utan att ljuga. Matchen idag är viktig även för Kinguin och laget vill definitivt vinna denna matchen också. Något som inte är hela världen för Kinguin är att de inte åker ut om de förlorar vilket förmodligen lättar på pressen för dom sett till att de precis kommer tillbaka från uppehåll. Det är liksom inte hela världen om man förlorar, i allas ögon.

Finns bra chans för Alternate Attax att visa vem som är det bättre laget av dessa två. Inbördes möten leder Kinguin med 3-1 men det skall också tilläggas att samtliga matcher varit väldigt tighta. Båda lagen vet vad de går för och känner till varandra bra. Fördelen får dock läggas hos Alternate ikväll sett till form och speltid. Det gör väldigt mycket i ett detta spelet. Tror det visar sig ikväll också.

Speltips: Alternate Attax ML

Liga: ESEA MDL

Bolag: UNIBET

Units: 3/5

Odds: 2.50

Spelstopp: TORSDAG 9 Juli 21:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här