Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Kinguin – Virtus Pro

december 5th, 2018

Hinner dessvärre inte skriva så himla mycket, som jag egentligen vill, då tiden inte är på min sida.

Vill dock framföra att jag återigen tar Virtus Pro's parti när de möter ett lag som Kinguin. Ett lag, vars spelare inte har speciellt mycket erfarenhet(bortsett från TAZ) samt rutin, något som krävs när man spelar på LAN. Faktum är att Kinguin inte alls presterar något nämnvärt på LAN överhuvudtaget. Senast lagen möttes var Supernova Malta för snart en vecka sedan och även där var det inget snack om saken vem som skulle vinna. Virtus Pro sprang ut och spelade bra CS mot Kinguin, tappade rundor vilket ledde till att det blev en övertidsvinst på karta ett, och sprang sedan återigen ut och spelade bra CS och stängde matchen med 2-0 efter en 16-4 vinst på Mirage.

Ser mig framför att det blir något liknande idag. Kanske knappar Kinguin in en karta, kanske blir det 2-0 Virtus Pro igen. Anser att sannolikheten att de faktiskt vinner är bra stor i ett sådant här möte. Vi har ett polskt derby framför oss där det finns mycket känslor och hierarki. Vinnaren idag säkrar ett avancemang framåt i turneringen och är ett steg närmare en plats i ESL Pro League. En liga Virtus Pro har varit borta från ett bra tag nu.

Det bättre laget mellan dessa två är Virtus Pro. Iallafall på LAN

 

Speltips: Virtus Pro ML

Liga: ESL Pro League Europe Relegation

Bolag: PINNACLE

Units: 2/5

Odds: 1.76 (finns på 1XBET till 1.71)

Spelstopp: Onsdag natt/Torsdag 6 December 02:00 CET

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här