Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Klasskillnad!

november 9th, 2018

Vi är framme vid semifinalerna i Italien. Två spelare med tre raka segrar i respektive grupp. En hit and miss Rublev som krånglat sig vidare tillsammans med en vilt kämpande Munar från den andra gruppen. Har underdogsen någon chans i semifinalerna? 

Tsitsipas – Rublev 
Rublev har en hög högstanivå. Tyvärr för Rublev så har Tsitsipas också det. Problemet ligger då att Tsitsipas ligger på den nivån stora delar av matcher medans Rublev är uppe och snuddar vid den lite då och då, men inte mer än så. Tsipsipen har även visat under säsongen att han är när clucth när det väl gäller och det tillsammans med viljan han visat upp under veckan, Rublev kommer få svettas. 
Spel: Tsitsipas -1.5 set, 1.84. SBObet. Räknar med att pinnen öppnar på liknande för er som inte har SBO. 

De Minaur – Munar 
Här är skillnaden i grundkvaliten större. Munar var dock den som utmanade Tsitsipas bäst under gruppspelet. Samtidigt förlorade han mot Hurkazs. Rätt tydligt att han är väldigt motiverad samtidigt som kvaliten mot dessa grabbar kanske inte riktigt finns där. De Minaur då? Det verkar som att han har prickat in formen ordentligt här efter att ha sett tveksam ut veckorna innan. En supertalang som givetvis redan nu har siktet inställt på Australien Open på hemmaplan i januari. Se upp för honom där! 
Spel: De Minaur -1.5 set, unibet. 

Flatinsats och bokförs 5U 

Ha en trevlig fredag! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här