Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Kontaveit!

september 26th, 2018

Frustrerande med Tsitsipas idag. Vi fortsätter istället med WTA som varit framgångsrik i veckan. 

WTA Wuhan 

Kontaveit – Siniakoca –> Kontaveit 1.72, coolbet. Det var ingen vacker match idag och det var ingen vackert match igår som Siniakova spelade. Jag tänker att när hon möter Kontaveit som kommer hålla i bollen betydligt bättre än hennes tidigare motståndare, då blir det problem. 

Cibulkova – Sabalenka –> Sabalenka -3, 1.79, pinnen. Jag tror att Sabalenka kommer kunna slå igenom Cibulkova ganska enkelt faktiskt. Skillnaden i power kommer synas otroligt tydligt. 

Challenger Orleans

Ymer – Sonego –> Sonego, 1.73, betfair. Herregud, Sonego är en bra spelare som bevisat sig på ATP touren numera. Ymer har usel form och har haft så hela året. Det kallas väl inte form då längre utan det är helt enkelt hans kvalité. Sonego ska vara klart större favorit än såhär. 

 

Bokförs 5U flatinsats! 

Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här