Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Kortkampen i Manchester

september 15th, 2018

Lördag.

Premier League är tillbaka. Fantastiskt!

Jag har riktat mina ögon mot Manchester och närmare bestämt Etihad Stadium där stjärnspäckade City tar emot storsatsande nykomlingen Fullham som leds av Serbiske Slavisa Jakanovic som har satsat minst sagt rejält under sommaren och plockat in bland annat Schurrle,Zambo, Vietto, Seri, Le Marchand med mera.

I den förmodade startelvan återfinns även spelare från fjolåret i Kevin Mcdonald och Dennis Odoi samt att nyförvärvet Joe Bryan har fått fint förtroende i början av säsongen med undantag från senaste matchen då han satt på bänken vilket gör honom osäker till start.

Vad har dessa spelare då gemensamt? Jo de fick hela 31 gula och 2 röda kort tillsammans ifjol.

Mitt spel blir därför Fullham mest kort @1,65 hos Coolbet 3U

Citys senaste 20 matcher:

Mest kort 2 gånger en mot United & en mot Chelsea

Lika antal kort 4 gånger

Minst kort antal kort hela 14 av 20 senaste vilket är fina 70% av matcherna

Dömmer gör 35 årige Stuart Attwell som snittar 3,5 kort per match i Premier League under sin 31 matchers korta karriär och har spårat ur totalt med hela 14 (!) kort på sina 2 inledande matcher i årets upplaga av PL.

Det är statistik som jag enbart tror kommer gynna City då den förväntade matchbilden är att City gör som de allt som oftast gör hemma på Etihad, bollrull ala Pep. Vilket bygger på att ha mycket boll samt att trycka ner motståndarna och även utmana med sina skickliga spelare.

Chansen till att få en varning när ditt lag har bollen är betydligt mycket lägre än laget utan boll och ett City med ett snitt på 79% i bollinnehav på hemmaplan denna säsongen samt 72,3% ifjol kommer Fullham ha betydligt större chanser till att bli varanade än City.

Med en bred trupp har City massvis med spelare som kan komma in och göra livet surt för Fullhams försvarare eller vad sägs om Sterling (visserligen osäker till spel), Mahrez, Silva x2 hypersnabbe Walker eller sydamerikanska duon Augero/ Jesus? 

Här kommer Fullham få det jobbigt och när man möter ligans näst snällaste lag i City som endast snittar 1 kort/ match på de inledande omgångarna samt snittade ca 1,5 kort per match under fjolåret.

Rygga på egen risk.

Spela inte för pengar du inte har.

Tack för att du tog dig tid att läsa.

Maffian

 

 

 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här