Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Kukushken löser biffen!

oktober 10th, 2018

Ja, varit mellanmjölk både måndag o tisdag. 50% hit rate och mini-minus. Dags att få fart på veckan! 

ATP Shanghai 
Kukushkin – Anderson —- Kukushkin +1.5 set, 1.85, pinnen. Han trivs på det här underlaget Kukushken. Det går snabbt och studsar lågt. Han får bra tryck i sina slag. Han imponerande i första omgången, om än mot halvtaskigt motstånd i form av Ramos som är på väg att störta ner mot Challenger touren igen. Nej här tror jag verkligen Kukushkin har en bra chans. Det kan vara värt att prova raka men jag nöjer mig såhär. 

Querrey – Fritz —- Querrey 1.89, pinnen. Återigen en serveorienterad match. Jag tycker dock Querrey förbättrat sitt spel vecka för vecka och såg faktiskt rätt okej ut i första omgången här. Jag ser brister i Fritz spel och jag tror att den äldre amerikanen kommer vara för stabil här. 

5U flatinsats bokförs! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här