Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Kvällens / Nattens spel Call of Duty CWL Pro League

januari 24th, 2018

Hej!

Har hittat två fina spel varav en är lite mer riskabel än den andra men jag har en bra magkänsla på att båda sitter ikväll/inatt.

RED RESERVE VS TEAM VITALITY
Första matchen spelas 22:00 och det är två europeiska lag mot varandra. Red Reserve som just nu är mina favoriter efter att det satte min fina 10 oddsare som första rek på denna sida.
Det andra laget är nämligen Team Vitality som är Frankrikes bästa lag.

Red Reserve ett mycket starkare lag än Vitality men jag har en sjukt bra magkänsla på att Vitality snor en karta och jag tror även att det blir karta 2 som dem vinner vilket är Search and Destroy då de visat god form på SnD.
Jag tror alltså på att Red Reserve vinner Hardpoint, förlorar SnD, vinner CTF och 4e kartan som även det är hardpoint då dem visat sig vara starkast på HP och svagast på Search and Destroy.

Detta är min lite mer riskabla rek och jag hittade Red Reserve att vinna 3-1 till 2.75 på Coolbet.

TEAM KALIBER VS OPTIC GAMING
Denna match spelas senare inatt 02:30 och där spelas Kaliber mot Optic Gaming där på pappret just nu så är Kaliber ett starkare lag och just nu World War 2's bästa lag då de vunnit de 2 senaste CWL turneringarna.
Men före spelet släpptes så trodde alla att Optic Gaming skulle dominera och vinna allt då de på pappret har de 4 mest talangfulla spelarna i ett lag.

Optic vann Call of Duty World Champs på förra spelet (Infininite Warfare) och har egentligen de bästa spelarna i ett och samma lag. 
Jag tror att de kommer lossna för Optic denna turnering och att dem tar hem hela skiten faktist men vi kan väl börja med att lägga Optic att vinna denna match till fina 2.10 hos Coolbet

Lycka till vid rygg /NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här