Kvällens / Nattens spel Call of Duty CWL Pro League | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Kvällens / Nattens spel Call of Duty CWL Pro League

januari 24th, 2018

Hej!

Har hittat två fina spel varav en är lite mer riskabel än den andra men jag har en bra magkänsla på att båda sitter ikväll/inatt.

RED RESERVE VS TEAM VITALITY
Första matchen spelas 22:00 och det är två europeiska lag mot varandra. Red Reserve som just nu är mina favoriter efter att det satte min fina 10 oddsare som första rek på denna sida.
Det andra laget är nämligen Team Vitality som är Frankrikes bästa lag.

Red Reserve ett mycket starkare lag än Vitality men jag har en sjukt bra magkänsla på att Vitality snor en karta och jag tror även att det blir karta 2 som dem vinner vilket är Search and Destroy då de visat god form på SnD.
Jag tror alltså på att Red Reserve vinner Hardpoint, förlorar SnD, vinner CTF och 4e kartan som även det är hardpoint då dem visat sig vara starkast på HP och svagast på Search and Destroy.

Detta är min lite mer riskabla rek och jag hittade Red Reserve att vinna 3-1 till 2.75 på Coolbet.

TEAM KALIBER VS OPTIC GAMING
Denna match spelas senare inatt 02:30 och där spelas Kaliber mot Optic Gaming där på pappret just nu så är Kaliber ett starkare lag och just nu World War 2's bästa lag då de vunnit de 2 senaste CWL turneringarna.
Men före spelet släpptes så trodde alla att Optic Gaming skulle dominera och vinna allt då de på pappret har de 4 mest talangfulla spelarna i ett lag.

Optic vann Call of Duty World Champs på förra spelet (Infininite Warfare) och har egentligen de bästa spelarna i ett och samma lag. 
Jag tror att de kommer lossna för Optic denna turnering och att dem tar hem hela skiten faktist men vi kan väl börja med att lägga Optic att vinna denna match till fina 2.10 hos Coolbet

Lycka till vid rygg /NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.