Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Laakieee – Allsvenskan!

mars 27th, 2018

Tennisen har gått bra och darten börjar hämta upp sig, men det är ju fotboll som är min sport. Så självklart ska vi kika in allsvenskan när den nu kickar igång till helgen. Jag tycker mig ha bildat en bra uppfattning om lagen under försäsongen. Vi kör på direkt med första omgången. 

Söndag
Häcken – Kalmar –> Häcken -1 Asian 1.83. Häcken har sett bra ut. Förlorade en tight kvartsfinal mot Djurgården. Tacksam premiär mot ett Kalmar som känns sådär, minst sagt. 

Hammarby – Sirius –> Detta ständigt uppsnackade Hammarby mot Sirius som tappat halva laget. Hammarby är framtunga med sina värvningar. Sirius fick också in en fin Omar Eddhari. Bajen hemma blåser alltid på och mot ett offensivt Sirius –> Ö2.5, 1.81. 

Östersund – Djurgården – Premiäromgångens stora match och här sitter jag tom. Svårt att få grepp om hur tunga Djurgården kommer att vara här. Låter den vara och njuter. 

Trelleborg – IFK Göteborg – Här har jag för dålig koll på nykomlingarna. Ser dock fram emot att se Göteborg under Poya. Hoppas och tror på något bra där så småningom. 

Måndag
AIK – Dalkurd –> Dalkurd +1 2.02. Måste gå emot AIK här trots alla deras värvningar. De har sett väldigt krampaktigt ut under hela försäsongen. Dalkurd en fin värvning i Buya Turay och tror de kan lyckas måla här! 

Norrköping – BP –> Norrköping -1 1.92. Tror BP får problem med Norrköping offensiv här. Tycker absolut BP sett helt okej ut under försäsongen, men annat nu när det är premiär på bortaplan. 

Elfsborg – Malmö –> Malmö 2.13. Har lite kontakter i Elfsborg som säger att de jobbar för fullt med nya spelsystemet. Uppenbart är att det inte sitter helt än och det kommer Malmö att straffa. 

GIF Sundsvall – Örebro –> Här går jag nog emot mångas tankar. Ö2.25 1.84. Halva insatsen tillbaka om de blir två baljor. Giffarna som samlar på Spanjorer numera och mot Örebros spelstil tror jag det kommer svänga en del i matchen där båda lagen kommer att hota. 

Så – första inlägget klart och hela 6 spel i premiären! Spännande! 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här