Laakieee – Saftigt inlägg! | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Laakieee – Saftigt inlägg!

april 4th, 2018

Sådär. Då ATP tennisen har uppehåll denna vecka och WTA varierar i värde så tänkte jag lägga fokus på de andra sporterna. I det här inlägget kommer vi beta av morgondagens dart och helgens fotboll. En omgång som sträcker sig från fredag-tisdag. 

Dart
Whitlock – Price –> 1.78 Whitlock. Price har stämplat ut fullständigt. Viktigt med seger för Whitlock här om han ska ha någon som helst chans på slutspel senare i vår. 

Anderson – Cross –> Anderson DNB 1.80. Cross lite tveksamma form gör att jag tycker att detta är ett fint spel . 

Wright – Gurney –> Wright DNB 1.67. Otroligt viktigt för Wright med seger här. Måste hålla sig ifrån eliminering. 

MVG – Suljevic –> MVG -1.5 180s. 1.73. Fint spel, tror han kommer kasta avslappnat här. 

Barney – Smith –> Barney DNB 1.90. Smith har gått ner i nivån de senaste veckorna. Barney behöver segern för att blanda sig i kampen om slutspel. 

Allsvenskan 
Dalkurd – Östersund –> Tycker att 2.15 på Östersund är brutalt högt. Ska aldrig ligga där uppe. Överreaktion på matcherna mot Djurgården och Malmö. 

Örebro – Norrköping –> Ö2.5 1.91. Här tror jag det kommer bjudas till framför hemmafansen. 2-2 mellan dessa lag i cupen och jag hoppas och tror på något liknande. 

Kalmar – Elfsborg –> Elfsborg DNB 1.96. Ja Elfsborg kan inte spela på gräs osv. Tyckte deras andra halvlek var riktigt fin senast och de kommer fortsätta likadant här med två defensiva mittfältare. 

Det var det tidiga jag hade. Kan fyllas på, men det märker ni! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.