Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Laakieee – Tillbaka med tennis

april 16th, 2018

Dags för ännu en 1000-turnering. Närmare bestämt i Monte Carlo och går som vanligt med dessa turneringar numera att ses på viaplay. I dessa stora turneringar kan man mer på gå spelares kvalite och eventuella skador, medans i de små turneringarna måste man ta hänsyn till motivationen hos varje individ, och hur lätt är det egentligen? Nej – skoj med stor turnering igen, vi kör! 

Sandgren – Kolshreiber –> Kol -4 1.90. Sandgren spelade precis final i Houston. Lång resa och vi hoppas att han kommer till start. 

Coric – Benneatau –> Coric -4.5, 1.81. Oj vad jag tror att gamle mannen får svårt att hänga med Coric på gruset här. Långa bollar kommer ta kol på honom. 

Djokovic – Lajovic –> Lajovic +4.5 1.74. Serbiskt möte. Bara att fortsätta klicka emot Djokovic tills han visar någon form av kvalite. Lajovic trivs på gruset. Hoppas han inte visar respekt bara, så ska nog detta gå bra. 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här