Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Landskamp x2

september 9th, 2019

Honduras – Chile. Landskamp 11 September 03:30

Det chilenska landslaget kryssade nu i dagarna med 0-0 mot Argentina. Ett helt ok resultat med tanke på vilka spelare som saknades. Men prestationen i sig såg ut som den gjorde innan Copa America, dvs mycket boll men idéfattigt. Alexis försökte bryta mönstret där uppe men en matchovan Alexis räckte inte speciellt långt, trots det var han det största offensiva hotet vilket ändå säger en del om La Roja. Bäst kritik fick mittbacken Diaz som spelar till vardags i River Plate. Chile kommer till denna match med ytterligare ett avbräck i förhållande till matchen mot Argentina. Alexis har stuckit tillbaka till Italien, något som det var bestämt att han skulle göra redan när han togs ut i truppen. Det betyder att vi troligen får se en sådan här laguppställning från Chiles sida:

Bravo; Óscar Opazo, Paulo Díaz, Sebastián Vegas y Alfonso Parot en la defensa; Claudio Baeza, Charles Aránguiz y César Pinares; Christian Bravo, Eduardo Vargas y Meneses

Opazo och Parot på ytterbacksplatserna är mindre offensiva än både Isla och den nu pensionerade Beasejour. Den offensiva anfallstrion verkar bestå av 2 debutanter + en halvkall Eduardo Vargas. Chiles offensiv, som inte fungerat alls på senare tid och som endast gjort 1 mål på dem 5 senaste matcherna, ser svagare ut än på mycket länge. Honduras har inget landslag som skrämmer slag på motståndarna, men de spelar tufft och krigar hårt, framförallt på hemmaplan där de brukar spela tight.

Tips: Under 2.5 mål @ 1.75, 3 units. Bwin.

Brasilien – Peru. Landskamp 11 september 05:00

Match som spelas på neutral plan (USA). Brasilien kommer givetvis att ha stödet från publiken då de sitter på alla superstjärnor. Brassarna kommer till den här matchen från ett oavgjort resultat mot Colombia. 2-2 slutade den matchen efter att Neymar stått för 1+1. Colombia är förövrigt ett landslag som jag rankar kanske nästhögst, just efter brassarna, och jag tycker att resulatet således inte var ett dåligt sådant.

Peru å sin sida förlorade sin match mot ett ungt Ecuador. De rullade bollen fint men saknade offensiv tyngd och framförallt effektivitet. Paolo Guerrero är som bekant en key spelare i deras offensiv och som bidrar med mer än bara mål. Även Yotún var out den matchen vilket inte gjorde det bättre. Trots det borde Peru slagit det orutinerade motståndet då de hade bättre spelare på nästintill varenda position.

Brassarna har ett mentalt övertag mot Peru, som historiskt sätt brukar gå väldigt dåligt i Sydamerika. Även om situationen är annorlunda idag och matchen spelas på neutral plan så är Peru alldeles för tunna offensivt för att hota detta brasilianska landslag på allvar. 

Mitt spel: Brasilien seger + Brasilien över 1.5 mål @ 1.66, 3 units. Bet365

Vamos!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här