Långtidsspel och Starladder dag 3 | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Långtidsspel och Starladder dag 3

maj 30th, 2018

Samma sits som förra veckan då vi får jobba i uppförsbacke på ca 3.5u efter att man varit totalt iskall under gårdagen…

 

Kommer först och främst att plocka tre stycken turneringsspel hos bet365 som ser ut enligt följande:

SK vinnare: @4.50 1u

North vinnare: @13 1u

North till final: @6.50 1u

Med min nyfödda förkärlek till dessa två lag så Tycker att alla dessa spel står för högt och med formen dessa lag nu faktiskt.I

CSGO Starladder 

09:00 VG.Flash – NRG (0-2)

VG.Flash +1.5 @1.606 1.5u Pinnacle

Två lag som just nu sitter på 0-2 och förloraren kommer att elimineras ifrån turneringen.

Jag tycker att NRG verkligen har sett väldigt skakiga ut och förutom en kartvinster mot North under tisdagen så har man inte haft mycket att säga till om i sina matcher.

VG.Flash började med att köra över SK med 16-2 för att sedan förlora karta två på övertid. Efter detta har man väl även dessa asiatiska herrar inte heller haft något att säga till om.

Två lag med katastrofal form möts samman i en "vinna eller försvinna" match och att VG ska lyckas sno åt sig minst en karta av NRG i detta tillstånd är absolut inte omöjligt.

12:00 HellRaisers – North (1-1)

North @1.63 2u

Japp vi fortsätter att investera våra pengar i det danska laget North då man ser riktigt bra ut och här har vi en av utmanarna att ta hem det kanske ? (Nojinx)

Dessa lag har mött varandra fyra stycke gånger senaste veckan där North gått vinnande ur denna duell 4/4 gånger på tre olika kartor. 

MSL har verkligen tagit tag i sitt lag seriöst sedan man fick in Mertz och jag har väldigt svårt att de HR kunna studsa tillbaka och slå North med detta flow, inställning och framförallt viljan att bli bättre.

15:00 Virtus.Pro – Navi (1-1)

Navi -1.5 @1.92 1.5u Pinnacle

Precis som lagen ovan har dessa två lag 1-1 i W/L där det faktiskt både förvånar mig att Navi förlorat en match och att VP vunnit en match..

Ett VP som jag skrivit så många gånger förut verkligen inte verkar ha glöden och viljan att bli bättre samtidigt som NAVI inför eventet var stora favoriter att ta hem allt.

Tycker att det inte finns några kartor alls som VP just nu ska kunna slå Navi på och så länge Navi förstår att man inte kan lalla runt utan måste hålla fokus till 100% så ska denna match bara sluta 2-0

 

18:00 SK Gaming – Team Liquid (2-0)

SK @2.30 2u Pinnacle

Team Liquid är ett lag som oftast inte levererar något vidare resultat online men när man väl kommer till LAN så märks det att detta lag har en enorm erfarenhet och skill.. har vunnit sina två matcher hittills i eventet och står för tillfället som favoriter att ta hem alltihop.

SK är ett lag som många säger "deras form är skit, dem är slut osv" men kollar man på deras senaste 10 matcher så har man vunnit 9 och förlusten är kommen mot FaZe, jag tycker detta säger en hel del om hur bra SK faktiskt är och vilka förväntningar man har på dem.

SK torskade som sagt första kartan för eventet med 16-2 men har efter det spelar väldigt fin CS och även fast det varit mot lite sämre lag så ser man verkligen vilken lagmaskin detta är och att coldzeras sätt att styra laget som IGL börjar sätta sig ordentligt.

Jag tror att Dessa två lag är två stycken potentiella semifinal och kanske till och med finallag men just nu så ser jag absolut att SK har betydligt större chans att vinna än vad oddset visar.

 

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.