Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Långtidsspel VM: Grupp A

juni 13th, 2018

Fotbolls-VM tävling:

Antal anmälda just nu: 33 st
Vinn 4500 hos Coolbet

För mer info: http://nhlbettingblog.se/ga-med-gissa-vinnande-vm-lag-omgang-1-tavlande-vinn-4500/

Enkel tävling som kommer pågå under Fotbolls-VM med en prispott på 4500! Ni ska gissa en vinnare varje omgång och gissar ni rätt går ni vidare till nästa omgång. Man får inte gissa på samma lag mer än en gång så det gäller att tänka taktiskt!

Tävlingen sponsras av Coolbet

Om ni inte har konto hos Coolbet får ni gärna göra det via NHLbettingblog för att sponsra sidan.

Regga hos Coolbet för att delta!


Imorgon är det dags! Fyra års väntan är över efter Tysklands seger mot Argentina i finalen i Brasilien, och det är dags att slå sig ned i soffan för ytterligare en månad av total fotbollsglädje.

Jag kommer innan VM börjar att dela några långtidsspel. Jag kommer att ha ett separat spreadsheet med VM-spel som hittas här: https://www.sharps.se/spreadsheet/simpeVM18 Insatserna kommer att vara något lägre än i den svenska fotbollen då jag har bättre koll där, men här spelar vi 1u som flat. Det kan även komma spel med 0.5u om vi hittar några intressanta TV-pengslir. Nåväl, dags att ge oss in i Grupp A.

 

I Grupp A återfinns värdnationen Ryssland, som inte spelat en tävlingsmatch sedan man åkte ur EM för två år sen med resultatraden 0-1-2. Under fjolåret slutade man trea i sin grupp i Confederations Cup där man fick stryk mot Tyskland och Mexiko men slog Nya Zeeland.

I laget hittar vi Igor Akinfejev i målet, som säkert har stor revanschlust efter förra VM då han stod för ett dråpligt misstag när han tappade in ett långskott mot Sydkorea.

På mittfältet hittas den intressante Aleksandr Golovin som har potential att slå internationellt. Längst fram hoppas man att Granen och Claessons lagkamrat Fjordor Smolov ska stå för tillräckligt många mål för att ta sig förbi gruppen, vilket man måste göra för att nå minst godkänt bland de ryska fansen.

Frågan är hur mycket laget kommer att hjälpas utav hemmafansen, eller om den enorma pressen man för uppleva istället kommer att stjälpa den ryska björnen. Det är såklart en floskel att säga att matchen mot Saudiarabien blir avgörande, då man endast spelar tre matcher och varenda poäng betyder mycket, men vinner man inte denna lär inte läktarna vara nådiga mot laget. Det är ett faktum som de ryska spelarna naturligtvis vet om.

Det fick däremot en lätt lottning och hade man inte haft skador på viktiga spelare som Koronin hade vägen mot åttondel varit spikrak, men nu blir det utmaning för det ryska landslaget.

Även om jag till slut tror att Ryssland löser ett evenemang bör man göra det som tvåa bakom Uruguay och därmed möta en gruppetta i åttondelsfinalen där jag tror man får det för svårt.

Vad jag inte tror är att man kommer att lösa avancemanget via en sprudlande offensiv, utan snarare än stabil defensiv och uddamålssegrar.

 

På Ryssland väljer jag att spela Ryssland under 5.5 mål @1.66 på bet365 med 1u

 

Laget jag, och många andra, tror på står som gruppetta är Uruguay, som sitter på ett av VMs bästa anfallspar i Edinson Cavani och Lui Suárez.

Uruguay slutade tvåa i den sydamerikanska kvalgruppen bakom Brasilien, men framför länder som Argentina, Colombia och Peru.

I försvaret är det general Godin som håller koll på mannarna, och ser ut att bilda mittlås med lagkamraten från Atletico Madrid, José Maria Giménez. På mittfältet finns det en rad fullgoda spelare där det inte är någon som direkt sticker ut.

Laget leds sedan av Óscar Tabárez, en av de absolut mest erfarna tränarna som står på någon utav bänkarna i Ryssland i sommar.

Mitt långtidsspel när det gäller Uruguay handlar om antalet mål framåt, men denna gången över linan. Har man det anfallsparet så finns det all möjlighet att det rinner iväg, speciellt när motståndet heter just Saudiarabien, Egypten och Ryssland. Det bör finnas en vilja i det uruguayanska laget att köra på framåt oavsett ställning i matchen.

 

Mitt spel på Uruguay blir Uruguay över 5.5 mål i gruppspelet @2.20 på Coolbet med 1u

 

Stackars Egypten. Anfallsstjärnan Mohamed Salahs skada i Champions Leaguefinalen med efterföljande rehab har satt griller i huvudet och varit det stora samtalsämnet bland alla egyptier, det vågar jag påstå.

Det är fortfarande osäkert hur det blir med Salah, om det blir speltid i de senare gruppspelsmatcherna eller om han är tillbaka inför en eventuell åttondelsfinal.

Man vann sin afrikanska kvalgrupp framför Ghana, Uganda och Kongo där man samlade ihop 13 poäng på 6 matcher.

Oavsett så är det klart att Egypten måste prestera utan Salah om de vill vidare, och det kan bli svårt. Man har en del intressanta spelare i Elnery, Said och Elmohamady, men frågan är  om det räcker till avancemang.

På bänken sitter Hector Cuper, som är intressant och har många tränaruppdrag och meriter bakom sig. Det återstår att se om de lyckas ge Ryssland en kamp om tredjeplatsen.

 

Jag tycker det svårt att avgöra huruvida Egypten står sig utan Salah, och väljer därför inte att plocka ett spel här.

 

Sista laget i gruppen blir Saudiarabien, och frågan är vad de ens gör här. Visst att allt kan hända, men kan det verkligen det?

Man slutade tvåa i den asiatiska kvalgruppen bakom Japan men framför Australien, vilket imponerar, men VM är en helt annan nivå.

I laget är det inte många namn gemene man känner igen, och större delar av laget spelar i den inhemska ligan. Är det någon man ska hålla koll på är det med Mohammad Al-Sahlawi som har 28 mål i landslagströjan och säkerligen är sugen på några fler. Men utöver det så kommer man få det otroligt tufft.

 

Mitt spel blir att Saudiarabien tar 0 poäng @2.75 med 1u. Finns på både bet365 och Coolbet. Jag tror man håller ut rätt länge mot Ryssland, men att det sedan brister och man kommer att släppa en del bollar förbi sig mot både Uruguay och sedan i en för de betydelselös match mot Egypten.

Det var Grupp A där vi som sagt samlade på oss tre spel, håll ögonen öppna för kommande långtidsspel i de andra grupperna!

Må väl och spela sunt i under VM, på återseende!

 

 

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här