Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Långtidsspel VM: Grupp B och C

juni 14th, 2018

På grund av tidsbrist så blir dagens inlägg lite kortare, men förhoppningsvis lite längre om övriga grupper.

Grupp B

Angående Portugal och Spanien har jag inte hittat något matnyttigt. Jag har väldigt svårt att värdera hur förbundskaptensbytet påverkat Spanien, och då man redan 48h efter bytet spelar den tuffaste gruppmatchen mot Portugal så vågar jag inte sia om de fortfarande är på samma höga nivå, eller om bytet försämrade de. Portugal har jag även svårt att analysera som lag. Nog för att man är regerande europamästare och har storstjärnan Christiano Ronaldo i laget, men jag har en magkänsla över att man får det svårt att nå kvarten.

Överlag känner jag inte att jag har tillräckligt bra koll på dessa lag för att våga mig på något speltips, speciellt inte efter rådande omständigheter.

Lag tre i gruppen är Marocko, och det är ett intressant lag man har. Jag tror att man har möjligheter att slå ur underläge i och med det som är sagt ovan och jag tror att man får med sig en åtminstone en seger i gruppspelet. Man startar mot Iran, och vid bra resultat här så finns helt klart möjligheten till avancemang om Portugal eller Spanien inte får ihop det.

Däremot tycker jag oddsen är för låga (1.66) på ö2.5 poäng så skippar den.

Vi hittar Iran som sista lag i gruppen, och här tror jag vi hittar ett speltips. Det är inget snack att Iran kommer att få det svårt och att det kommer krävas en fysisk fotboll då man inte har det taktiska eller det tekniska. Går det dåligt i första matchen mot Marocko tror jag att det kan bli svårt att hålla sig på rätt sida lagen. Jag tycker även att linan är något låg, och jag tror absolut möjligheten finns för Iran att dra på sig två gula per match, eller fler.

Enda speltipset för Grupp B blir Iran ö5.5 kort till 1.85 med 1u på Coolbet.

Grupp C

I grupp C är det Frankrike, Danmark, Peru och Australien som möts.

Här får Frankrike ses som solklara favoriter, och med tanke på att spelare som Lacazette, Martial och Payet ställdes utanför truppen förstår man själva vilket lag det är att göra med. Dessutom bör man vara rejält revanschsugna efter EM sist och därmed verkligen ge allt.

Med det sagt så tror jag inte man bara kan gå igenom gruppen, då Peru och Danmark är jobbiga motståndare.

Jag finner dock inget intressant på Frankrike. 

Peru däremot tror jag kan chocka lag i VM. Visst, man spelade 0-0 mot Sverige, men jag tycker ändå man har en intressant uppställning, och tar man poäng mot Danmark i öppningsmatchen ligger vägen öppen. Nog tycker jag att man bör slå Australien, vilka vissa iofs har varnat om. Sedan finns det alla möjligheter att lyckas stänga ned Danmark eller Frankrikes anfall och ta poäng i någon utav de matcherna.

Peru ö3.5 poäng spelas med 1u @2.1 på Coolbet.

Det kan komma spel på Danmark och Australien, än så länge lite tveksam. Isåfall hittas det i spreadsheetet!

Må väl och spela sunt under VM, på återseende! ngti

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här