Långtidsspel VM: Grupp D, E, F, G och H | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Långtidsspel VM: Grupp D, E, F, G och H

juni 16th, 2018

Då det varit massa vi sidan av hinner jag tyvärr inte att gå igenom alla grupper fullt ut, men jag väljer ut de spelen som jag varit intresserade av innan och berättar några få rader.

Grupp D

Jag tror vi alla har tappat räkningen på hur många gånger Island har förvånat oss de senaste åren. Inte bara att de tar sig till EM, de tog sig även vidare från gruppen och slog ut England i åttondelsfinalen innan det tog stopp mot värdnationen Frankrike. Man lyckades sedan ta sig vidare från en svår grupp, men här tror jag det tar slut. Island blir inte yngre och man har en tuff grupp. Man bör ha stora problem med Argentina och Kroatien, men även Nigeria blir en svår nöt att knäcka. Jag tror inte det räcker med Gylfi Sigurdsson för våra kära nordborsbröder och att man istället får lämna VM utan en seger.

Jag väljer att spela Island u2.5 poäng i gruppspelet till 1.95 på Coolbet med 1u.

Grupp E

I Grupp E finner vi Serbien, ett fysiskt spelande lag, som alltid ligger på gränsen och kan spela lite fult. Man tävlar främst med Schweiz om platsen bakom Brasilien, samtidigt som matchen mot Costa Rica definitivt kommer bli tufft. Man skaffade sig även en hel del varningar i kvalgruppen, plus ett rött. Jag tror inte Serbien kommer spara på krutet utan ösa och ge allt.

Serbien över 5.5 kort i gruppspelet spelas till 1.72 på Coolbet med 1u.

Grupp F

Även när det gäller vårt kära, underbara Sverige väljer jag att tro på mycket kort. Det kommer att krävas fysiska insatser mot Tyskland och Mexiko för att vi ska ha chanser att ta oss vidare. Jag tror även det i öppningsmatchen kan bli ett eller ett par kort om våra fysiska grabbar smäller in i de något mindre koreanerna.

Dessutom tycker jag oddsen är lite intressant på att Lustig drar på sig gult kort. Krafths VM-laddning har hämmats och jag förväntar mig att Lustig spelar varje minut i turneringen. Lustig gillar att vara fysisk i sitt spel och därför väljer jag här att spela:

Sverige över 4.5 kort i gruppspelet till 1.85 på Coolbet med 1u

Mikael Lustig att få kort i gruppspelet till 1.72 på Coolbet med 1u

Grupp G

I Grupp G tror jag att Panama kommer få det ytterst jobbigt. Vi såg idag att Saudiarabien inte alls räcker till, och blåbärsnationerna kan få det tufft. Man möter i första matchen ett Belgien med otrolig offensiv i Lukaku, De Bruyne och Hazard, och det skulle inte förvåna mig om detta kan rinna iväg i andra halvlek. Man möter sedan England som sitter på enorm spets i Harry Kane, och i sista matchen blir det en (troligtvis) betydelselös match mot ett Tunisien som nog bör få in en boll.

Mitt spel här blir därför Panama över 5.5 insläppta ml i gruppspelet @1.65 på Coolbet med 1u.

Grupp H

Här tycker jag absolut att linan är låg på Polen mål framåt. Visst, det är ingen lätt grupp man har med Colombia, Japan och Senegal, men visst borde man kunna få det att lossna framåt. Man har fantastiske Lewandowski och bredd på det. Mot Japan och Senegal bör man få in åtminstone en boll, och säkerligen två.

Mitt spel blir därmed Polen ö3.5 mål i gruppspelet till 1.70 med 1u på Coolbet.

Det var allt för gruppspelet hittills. Jag finns  @SimpeBets på twitter så där det kan följa mer spel. Annars finns alltid @pollettregn både här på sidan och på twitter som även han kommer skicka ut VM-spel.

VM är igång. Må väl och spela sunt. På återseende!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.