Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Lär känna Bethockeystick (NB ställer frågor)

september 15th, 2017

 – Vi börjar med den självklara frågan. Hur kom det sig att du tog dig beslutet att komma till NHLbettingblog och börja dela med dig av dina speltips?

Jag har följt bloggen under ca 2 år och förra året började jag och Jonathan diskutera mycket allmänt om NHL och speltips. Vi verkade komma bra överens och jag gillade hans tankesätt i NHL-bettingen. Därför kändes det roligt att testa jobba lite tillsammans!

– Hur ser du på din kommande tid hos NHLbettingblog. Vad är ditt mål kring bettingen? Plus antar jag, men har du någon specifik ribba som skulle göra dig nöjd?

Mitt mål med bettingen är som du säger, att visa gröna siffror. NHL är en liga som har väldigt hög varians och det gäller att komma in rätt i säsongen. Så målet är att vara ödmjuk och försöka hamna på gröna siffror, men vill du ha en riktlinje så brukar +100u vara mitt standardmål varje grundserie.

– En annan intressant fråga: Favoritlag i NHL och hatlag? Varning: Säg inte Colorado som hatlag nu.

Chicago Blackhawks är det lag jag håller på, anledningen är till stor del att jag alltid haft Patrick Kane som favoritspelare. Har egentligen inget hatlag i NHL, men får väl säga St Louis Blues då, pga av rivaliteten med Hawks!

– Hur har du sett på dina senaste säsonger på NHL? 

Jag har hållit på med NHL-rekande i snart 4 år tror jag. 3 av dessa säsonger har varit relativt stabila där den enda säsongen jag hamnade fel var 15/16. Visserligen återhämtade jag mig starkt med ett bra slutspel då vilket rädda upp lite, men överlag tycker jag att grundserien över 82 omgångar brukar vara stabil. 

– Något du kommer ändra inför denna?

Nej det kommer jag inte.

– Hur brukar du tänka när man går igenom en svacka?

Alla bettingspelare har svackor, den som säger annat har troligtvis hållit på för kort tid eller är väldigt naiv. Jag brukar alltid försöka värdera mina spel utefter oddsen och hur jag håller värdering mellan lagen, och jag litar på mina kunskaper och då vet jag också att jag kommer få min utdelning, dvs att det kommer jämna ut sig över tid. Så sammanfattnings tänker jag bara, tålamod!

– Favoritspel att betta på av ML/2,5linor/5,5 linor osv?

Svårt att säga favoritspel, men får säga Ö2.5 mål (inklusive förlängning) eller ML.

– Några spel som du helst undviker kring betting?

Nja, typ spel om det blir slagsmål och sånt, antal PP-mål osv… Känns som tillfälligheter varje gång tycker jag. Försöker även undvika periodmål men ibland spelar jag på det också utefter situationen. 

– Vilket lag lyfter bucklan i vår om du ska gissa utan att bry dig om värde, odds och skador eller liknande?

Jag gillar verkligen Edmonton i år. Sen är lag som Dallas Stars och Toronto Maple Leafs väldigt intressanta. Det roliga med årets säsong är att det finns väldigt många lag som kan gå hela vägen. Otroligt svår fråga men jag höftar till med feelingen Edmonton! 😉

– Vilket lag vinner Western Conference och Eastern Conference (ej slutspel inräknat) om du ska gissa utan att bry dig om värde, odds och skador eller liknande?

Pittsburgh tror jag vinner Eastern Conference och jag tror faktiskt på Edmonton i Western i år. 

– Världens bästa spelare just nu enligt dig?

Crosby eller McDavid, förra året hade jag sagt Crosby, men det blir riktigt spännande att se McDavid denna säsong. Det är verkligen inte omöjligt att han tagit steget förbi. 

– Vilket lag floppar?

Philadelphia Flyers. Tror också Minnesota Wild kan få det tuffare än vad man förväntas leverera. 

– Vilket lag gör succé?

Edmonton Oilers och Toronto Maple Leafs (var tvungen att säga två för kunde inte bestämma mig)

– Hur kommer det gå för Vegas Golden Knights?

Kul med ett lag i Las Vegas, men tyvärr blir det nog ingen succé under debutsäsongen. Tror laget blir topp 3 jumbolag i år. 

– Hur kommer det gå för ett lag som Chicago Blackhawks som tappat mycket givande spelare. Inte minst stjärnan A. Panarin.

Absolut är tappet av Panarin, mm tungt, men Chicago har något som jag ändå tror gör de till ett slutspelslag. Man har coach Quenneville som jag håller som NHL bästa coach. Han har gjort underverk med sämre material än Hawks roster i år och jag tror man blir topp tre trots tuffa central division.

– Hur fick du upp intresset för just betting och NHL?

Hade kompisar som tyckte det var kul med främst svensk hockey. Därav mitt egna intresse av hockey. Sen efter att jag såg min första NHL-match på tv tyckte jag spelarna var så skickligare i spelet jämfört med SHL, och farten på isen var en sån enorm skillnad. Blev därefter helt fast i världen bästa hockeyliga! Betting följde liksom med. Jag brukar alltid kolla PL-lördagar med mitt kompisgäng och alla där gillade att tippa så när jag blev 18 så var det naturligt att jag också började spela lite, hehe. 

– Avslutar med två stora och spännande frågor nu. Är du beredd?

1.Vem är egentligen bäst av dig och NB på NHLbetting? Alla undrar, ingen vet. Vet du? 😉

 Haha, visste att du skulle ställa den här frågan!! Nej har svårt att säga faktiskt, tycker NB är enormt duktig rekare och det känns väldigt jämnt. Men jag måste ju tro på mig själv, så säger jag 😉

2. Kommer du göra succé på NHLbettingblog? #nojinx

 Jag ska verkligen göra mitt bästa!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här