Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

LCK & LPL

juni 30th, 2018

Vi sprang på otroligt bra förra vecka och med lite välbehövlig paus under första dagarna av denna vecka så är jag nu tillbaka..

Inlägget kommer att uppdateras med spel ifrån LCK / LPL inför helgen samtidigt som det kommer inlägg under torsdagen med matcher ifrån EU LCS.

LOL – LPL

29/6 Rogue Warriors – Team WE

RW -1.5 @1.90 2u Coolbet

Kinas formstarkaste lag i form av RW (4-0 där man vunnit alla matcher med 2-0) tar emot Team We som ligger sist i West Region (1-4 i matcher)

EDG förlorade under Onsdagen mot Snake Gaming vilket gör att RW nu har ett ypperligt tillfälle att dra ifrån i den Västra tabellen och jag ser inte hur Team WE ska kunna stoppa dem. Av det jag sett utav LPL så är dessa lag helt tvärtemot varandra just nu. Om RW har självförtroende, lärt sig metan och spelar out of their minds så gör Team WE inte det och det ser väldigt mörkt ut för detta lag.

Jag trodde själv att -1.5 skulle ligga runt 1.70-1.75 här och när jag såg detta oddset tvekar jag inte en sekund på att investera mina pengar.

LOL – LCK

29/5 Afreeca Freecs – MVP

Afreeca Freecs -1.5 @1.83 1.5u Bet35 | Afreeca + Gen.G i en dubbel @1.59 3u Coolbet

Afreeca är ett typiskt "slåss om slutspelsplats" lag medan MVP är ett typiskt "bottenlag som klarar sig" och jag tycker att det framförallt finns en stor skillnad mellan lag.

MVP är ett lag som förlitar sig väldigt mycket på individuella prestationer ifrån sina två carrys Ian & Pilot och när dessa två killar inte kan bära upp laget så raseras allt. Man är väldigt mycket upp och ner i sina prestationer som lag och det känns som att MVP är väldigt lättlästa och inte riktigt har några ess i rockärmen när matcherna väl ska avgöras.

Afreeca Freecs har inga riktigta superstjärnor som dem andra topplagen men däremot spelar man väldigt bra tillsammans och det är just deras teamplay som gör att man är så starka. Skillnaden på dessa lag är just att Afreeca är ett LAG och inte individuella spelare som vinner matcherna vilket gör att när man väl är i mid och lategame så har man fler ess i rockärmen.

Under Fredagen så är det dags för Afreeca att bevisa för resterande lag att man kommer att utmana lagen i toppen och för att skapa en liten lucka ner till ingemansland så behövs det en 2-0 seger här mot MVP.

29/6 Gen.G –  Jin Air Green Wings

Gen.G -1.5 @1.90 2uAfreeca + Gen.G i en dubbel @1.59 3u Coolbet

Gen.G som länge varit ett av världens bästa lag hade precis som SKT en halvdan split i våras men efter ett välbehövligt break så har man laddat om rejält och ser riktigt bra ut båda när det kommer till dem individuella sakerna men framförallt som ett lag där det känns som alla spelare är på samma blad. Det som Gen.G gör så otroligt bra är att även fast man har många stjärnor så kan spelarna acceptera att gå åt sida vissa matcher för att låta andra bära laget och tack vare detta så är man otroligt svårlästa inför en match.

JAGW ligger just nu sist i LCK med endast 2 kartvinster på 7 matcher och ska vi vara ärliga så är detta lag betydligt mycket bättre än vad man visat hittils. Besitter absolut ingen dålig lineup och när man kollar på detta lag så ser man att självförtroendet verkligen är på botten. Spelarna vågar inte göra chanssaker och spelet låser sig liksom för hela laget när spelare som Teddy & SoHwan inte vågar göra dem saker man är bra på.

Ett av ligans bästa lag som jagar förstaplatsen tar emot ligans sämsta lag och det ska inte sluta på något annat vis än 2-0 till Gen.G här. 

30/6  SKT T1 – BBQ Olivers

SKT T1 @1.53 3u Bet365 | SKT T1 -1.5 @2.62 1u Bet365

Faker och co i SKT T1 sågs länge som Världens bäst lag väldigt länge innan man förra säsongen hade stora problem att få till sitt spel och var väldigt nära på att missa slutspel. Starten på denna säsong såg inte precis ljusare ut då man förlorade fyra raka matcher och man såg allmänt vilsna ut. I match 5 och 6 så känns det som att laget har spelat upp sig och alltmer faktiskt börja utnyttja det man är bra på, wips så har man 2 raka segrar och ser just nu ut som ett riktigt bra lag.

Under lördagen så möter man BBQ som vi återigen kommer att spela emot. Laget har just nu 0-7 med endast 2 stycken kartvinster och även fast vi bara är på vecka 3 av 8 så börjar mina funderingar luta på om BBQ överhuvudtaget kommer att vinna någon match. Skillnaden på BBQ och JAGW (som ocks är 0-7) är att JAGW faktiskt blir bättre och bättre för varje match vilket BBQ inte blir. Man saknar glöd, självförtroende och framförallt en gameplan att gå efter.

SKT som börjar hitta tillbaka till formen och en Faker som ges mer utrymme att bära laget på sina axlar ska bara inte förlora denna match. Sköter man Pick/bans och inte fått någon hybris så ser jag inte hur BBQ ska kunna ta en karta. Pinnacle / Coolbet ligger mer rätt på SKT rak då man har 1.42-14.5

 

Ni finner mig på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över någonting

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här