Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

LCK Torsdag

augusti 9th, 2018

Onsdagen slutade med exakt +-0 då Team WE inte pallade trycket och tappade 1-0 till en 1-2 förlust… Idag har vi endast LCK igång och jag tycker att båda favoriterna har bra chans att ta denna match med 2-0.

LOL – LCK

10:00 SKT T1 – Kingzone Dragon X

KDX -1.5 @2.30 1.5u Kambi (Unibet, LeoV osv)

Sista omgången utav LCK spelas under torsdagen och KDX måste ta en 2-0 seger för att ha chans på att hamna topp två i tabellen. Laget är redan klart för slutspel samtidigt som SKT inte har något alls att spela för och därför tycker jag att oddset för ett 2-0 resultat står alldeles för högt.

KDX är på pappret kanske om inte det bästa laget i hela världen och efter en tuff start på denna säsong har man nu växlat upp rejält och senaste matcherna har man sett riktigt bra ut. Man ska som sagt ställas emot ett SKT som man vid alla tre tillfällen detta år vunnit med 2-0 mot och när lagen har helt olika motivation så borde vi få en fjärde raka 2-0 seger för KDX.

13:00 MVP – KT Rolster

KT -1.5 @1.50 3u Bet365

Precis som i matchen ovan har KT allt att spela för medan MVP inte har något alls att spela för. KT kan vid en 2-0 vinst här faktiskt bli 1a i tabellen vilket jag tycker borde vara tillräckligt med motivation till att gå ut och köra över MVP. 

KT är faktiskt det lag som haft bäst utvecklingskurva under säsongen om man jämför innan & efter att det var uppehåll för Rift Rivals. Laget har äntligen hittat en gameplan som passar dem och så länge detta lag experimenterar allt för mycket kring P/B samt sina calls ingame så ska denna match inte sluta annat än 2-0. Tycker att Pinnacle står mer rätt med sitt odds som ligger på 1.36

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här