Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

League Tournament blir Major League

januari 10th, 2018

Coolbet kommer fortsätta att sponsra tävlingen!

Varför League Tournament ändras:

Jag körde en liten frågeställning på twitter där jag frågade vilken av tävlingarna på sidan som är bäst och mest uppskattad. Ganska väntat hamnade League Tournement toksist. Pga dåligt intresse så kommer vi göra om tävlingen till februari månad istället för att lägga ned den. 

Tanken bakom ändringen är att det fortfarande ska vara roligt men ändå inte så mycket olika steg. Förra säsongen var det inte så bra priser kontra tiden man la ned. I år har det varit väldigt mycket olika steg och detta kan ansets vara förvirrande.

Därav gör vi om tävlingen till ett mer liknande koncept som jultävlingen har fast över en kortare period och som gäller för alla sporter. Därav hoppas jag denna tävling kommer kunna pågå året om och inte enbart under NHL-perioder. Även priserna är de bästa ni kan hitta på sidan!

Vad som är bättre med nya ändringarna:

 • Det gäller alla sporter. Därav kommer alla kunna vara med! Om tävlingen dessutom blir bra så kommer vi kunna köra den året om och inte enbart när NHL pågår!
 • Det blir gruppspel och playoffspel som i jultävlingen fast i ett kortare format. Alla gillar jultävlingen och detta blir som en liten mini-jultävling turnering som pågår oftare!
 • Det är sidans bästa priser med totalt 4000 som ska fördelas ut på topp 4 vinnarna!
 • Vi slipper alla dessa olika steg med olika dagar över en hel månad som blivit väldrig förvirrande. Nu kommer tävlingen att pågå under 10 dagar i rad. Sen är den slut till nästa månad drar igång och då får man anmäla sig igen om man vill.

Reglerna är följande:

1. Anmälan:

Vi skippar kval! Det är först till kvarn av 32 lediga platser för att få vara med den specifika säsongen. Anmälningsinlägg kommer upp 00:00 den 25e varje månad och tävlingen börjar alltid den 1e månaden därefter. Dvs så kommer anmälningsinlägg för februari upp nu den 25e januari.

2. Gruppspel:

 • 8a grupper och 4 tävlande i varje grupp.
 • Topp 2 i varje grupp kommer spela playoff. Man möter varandra en gång hemma och en gång borta i gruppspelen. Totalt 6 matcher (6 dagar på raken)
 • Man skickar in 5 valfria spel till mig (minimum odds 1,50 på valfri sport inom de högre ligorna) och den med flest antal rätt vinner matchen. Har man lika många rätt är det lika.
 • Hemmaplansfördel är 1 extra spel att skicka in, dvs 6 valfria spel.
 • Målskillnaden är antal rätt man har under gruppspelen

3. Playoff:

 • Börjar direkt efter gruppspelen och kommer pågå i exakt 4 dagar. Conference kvartsfinaler, semifinaler, final och sen den stora finalen (även bronsmatch).
 • Samma som gruppspelen men där det är bäst av 1 match. Den som är rankad högst spelar hemma. Slutar man på lika är det den som satt det spelet med högst odds som går vidare.

Priser: Kommer på ditt Coolbet konto som tidigare

Fördelas på topp 4 enligt följande:
1. 1800 bonuspengar
2. 1200 bonuspengar
3. 700 bonuspengar
4. 300 bonuspengar

Vi skippar säsonger och kör istället på ställen som Major League utspelar sig på. Varje ställe kommer ha ett specifikt lag med ett specifikt påstående. Kan ni utnyttja det lagets spelsätt i ert spelsätt kan ni få bonuspoäng. Mer om detta när Major League drar igång och stad/land utannonseras!

Vad tror ni om kommande Major League? Bättre än League Tournament? Skriv gärna vad ni tycker! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

11 Kommentarer

 1. BobbyClarke123 skriver:

  Det blir Bra

 2. Sal2013 skriver:

  Suveränt, fy fan va bra!!!

 3. chrisclae skriver:

  Ypperligt!

 4. Magnus skriver:

  Kommer bli grymt för mina tennis lir ?

 5. Magnus skriver:

  Kan man lira tennis?

 6. Jimmywineeverythingq skriver:

  Det kan funkar

 7. ch1ck skriver:

  Jag är på

 8. guzmann skriver:

  Låter mycket bra!

 9. accela skriver:

  Är på 🙂

 10. jahlstroem skriver:

  Jag är med!

Lämna en kommentar

Instacasino

LeoVegas Sport

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

LeoVegas Sport