Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

League Tournament finalsäsong sammanfattning

mars 30th, 2017

Då var det över. Klart. Finito. Den längsta tävlingen jag haft på bloggen har kommit till ett slut och visst var det spännnade in i det sista. Vilket drama vi fick. Slutligen stod det mellan tre stycken mycket starka kandidater inför sista omgången:

Stod mellan dessa 3:

  • Sal2013 som slutade 2a. Har varit i skymundan hela säsongen men måste verkligen lyftas fram. Faktum är att det enbart är han, 666grogg och GS som lyckats stanna kvar i högstaligan samtliga 5 säsonger. Hade han lyckats vinna en av dessa säsonger hade han mycket väl kunnat stå som vinnare idag. Föll på målskillnad.. Imponerande att leverera varje säsong såhär och jag hade verkligen unnat han vinsten!
  • Ivaro som alltid levererar i tävlingar. Han har haft förstaplatsen stora delar av finalsäsongen och hade den även inför sista omgången men föll på att han ej lyckades spela X mot Sal2013. Hade flest rätt av samtliga under dessa 13 omgångar. 61 rätt. Wow.
  • Gurkan1338 som vann hela League Tournament 2016/17. Han började inte i högstaligan men gick snabbt upp till högstaligan där han tog chansen att skaffa sig fördel till finalsäsongen då han vann Ultimate League en säsong. Som så många gånger förut (Playoff tävlingen 2016) så levererar Gurkan1338 alltid under som mest press då han vände finalen mot MartinLakers på ett helt sinnessjukt sätt.. Nu var det återigen dags att leverera. Började finalsäsongen svagt och låg på nedre halvan men sen kom vinsterna. Och i omgång 13 vs JimmyMontreal79 som var motståndaren fick han en tuff uppgift. JimmyMontreal gjorde egentligen jobbet och satte 3/4 rätt. Men då gick Gurkan1338 ut och satte full pott. 4/4 och det var därför han också lyckades vinna.

Vinnare:
 

1298268524507354096Trophy.svg.hi

Gurkan1338


Jag är nu inne på min 5e säsong med NHL. Jag kommer självfallet fortsätta att ge ut gratisspel. Om ni uppskattar det jag gör och behöver en ny sida att spela på. Gör gärna då, som jag, och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting). Ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk  

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juli 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.