Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

League Tournament säsong 4 sammanfattning

februari 16th, 2017

Säsong 4 är över och det var 3 jämna ligor vi fick se (framförallt ultimate och super league). Spännande in i det sista. Lite sammanfattning från säsong 4: (Inlägg med kvalschema osv kommer strax härefter)

Lite punkter jag tycker är värt nämna efter säsong 4:

  • JimmyMontreal79 hade hela 56 rätt denna säsong och vann Super league. Det är det mesta någon tävlande haft över en hel säsong sedan vi startade tävlingen (ej antal matcher under de 14 omgångar för specifika säsongen inräknat)
  • Oseli vann Ultimate league och blir fjärde spelaren att skaffa sig fördel till finalsäsongen. Ivaro var med och tävlade in i det sista. Häpnadsväckande då båda dessa är nya i Ultimate league denna säsong.
  • Timman vann Pro league och har gått upp en liga per säsong sedan han kom med i tävlingen. Kommer nu spela i högstaligan nästa säsong.
  • Kabbe och Gurkan1338 slutar båda i botten. Dessa två har vunnit ligan en gång vardera så det är en liten ''skräll''.

Info om tagna kvalplatser och divsionsplatser:

Kval till Ultimate League:

chrisclae
Kabbe
kaernkraftskramaren
tatiflyers

Kval till Pro League:

Matheee
nphasek
JeremyRoenick
Jazzy

Vinnare Ultimate League säsong 1:

oseli

Åker ned i liga:

Gurkan1338 (till Pro League)
HermansSport (till Super League)

Åker upp i liga:

Timman (till Ultimate League)
JimmyMontreal79 (till Pro League)


Jag är nu inne på min 5e säsong med NHL. Jag kommer självfallet fortsätta att ge ut gratisspel. Om ni uppskattar det jag gör och behöver en ny sida att spela på. Gör gärna då, som jag, och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting). Ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk  

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juli 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.