Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Liquid – Mousesports

juni 14th, 2018

ESL Belo Horizonte har börjat på ett ganska spektakulärt sätt. Space Soldiers började med att ta ner SK med 2-0 i kartor efter en sanslös vändning på Cache när de låg under med 4-11 i halvtid och vände det till 16-13. Gick sedan in på Inferno och fortsatte spela bra och vann tillslut där med. Riktigt usel prestation av SK faktiskt, speciellt på Inferno där ingen mer än coldzera presterade. Turligt nog vände SK detta misstag till något bra när de sedan körde över Ghost med 2-0 i kartor. 

 

En annan match som var bra intressant var Mousesports vinst över NTC med 2-0. Fullkomligt spelade ut detta laget på Train för att sedan ha lite problem på Mirage, vilket är Mousesports bästa karta, men som faktiskt inte är speciellt ovanligt då Mousesports inte spelat bra där på ett tag. Ännu värre går det för dom när deras stjärnspelare och awper oskar inte är med i turneringen. Han är oftast den som skiner på denna kartan för Mousesports och gör livet lättare för laget. Mousesports vann dock vilket är glädjande och kommer nu in i denna matchen med gott självförtroende men med en tuff uppgift.

Liquid mötte BIG igår i en match som kunde gått lite hur som helst. Liquid började starkt med att leda i halvtid med 10-5 som T för att sedan nästan klappa ihop och förlora. Turligt nog kom där några fina rundor mot slutet som gjorde att Liquid vann med 16-14 men det var verkligen inte långt ifrån ett tapp på CacheInferno var nästa karta där BIG studsade framåt med en intressant ledning på hela 7-1 men slutade halvleken på 10-5 som CT. Därefter hade givetvis Liquid lekstuga och man vann enkelt med 16-11 efter en grym CT halva där man vann med 11-1. Inte konstigt detta laget är världens bästa CT-lag på Inferno.

Mötet mellan dessa två lagen tycker jag kommer bli intressant. Mousesports bör inte vara så ofavoriserade som laget faktiskt är då chansen att de kan komma undan med en vinst i detta mötet egentligen är ganska bra. Kommer ner till kartor och engagemang av spelarna. Visst, att Mousesports saknar oskar och har ersatt honom med n0thing är ett problem men samtidigt kommer n0thing in med oerhört mycket rutin och erfarenhet även om han inte är helt matchtränad. Dessutom har han egen info och erfarenhet av hur Liquid spelar som lag, individuellt och hur de spelar på vissa kartor. N0thing är faktiskt en bra tillgång i ett sånt här möte.

Mousesports har en del kartor att gå på. Vann Train och Mirage mot NTC och kan spela båda dessa utan problem. Overpass är auto-ban av Liquid och egentligen Mousesports själva också. Senaste gångerna lagen mött varandra så har Liquid bannat Nuke och Mousesports Overpass och egentligen finns det ingen anledning att detta inte skulle ske i detta mötet också. Mousesports i sin tur har en del val att göra. Vill man gå för CacheTrain eller Mirage så går det. Liquid är väldigt bra på den sistnämda men visar tendenser på problem på de två förstnämnda.

Överlag finns där en bra chans för Mousesports att vinna matchen men jag finner det ännu mer intressant att de faktiskt lyckas knipa en karta. Så himla orimligt är det inte mot detta Liquid och med dessa förutsättningar de har framför sig.. Visst, oskar är återigen borta, men man har ersatt honom med en bra spelare som n0thing som definitivt kan bidra med mycket runt omkring spelet.

Bra chans för Mousesports.

Speltips: Mousesports +1.5

Liga: ESL One Belo Horizonte

Bolag: BETWAY

Units: 2/5

Odds: 1.70

Spelstopp: ONSDAG 14 Juni 23:00 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här