Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Liquid – Winstrike

september 11th, 2018

Tycker inte detta spelet ska vara något speciellt stort att snacka om egentligen eftersom det är en så pass stor klasskillnad mellan dessa två lagen att jag knappt fattar hur det ena laget ens är med i denna turneringen.

 

Men, nu är så fallet. Winstrike lyckades med det omöjliga förra året under namnet "Quantum Bellator Fire" när de gick segrandes ur swiss systemet med 3-2 i matcher efter en fullständig överkörning över AVANGAR i sista matchen på Train, något mer eller mindre ingen såg hända. Där och då, var de så att säga i Majorn. Men inte fan slutade det där inte. De kom nämligen rakt in i swiss systemet igen, vann sina två första matcher över Virtus Pro med 16-3 och sedan Gambit med 19-16 för att sedan förlora över G2 med 4-16 och därefter, tro det eller ej, vända och vinna över Mousesports på Train med 16-14 efter att ha legat under med 2-13 i halvtid. Ja, ni ser, detta laget var helt sanslöst "bra" förra Majorn och skrällde till sig både en och annan vinst som resulterade i att de faktiskt fick erhålla ett Legend spot till denna Major.

Nu är detta dock inte samma lag som förut, frånsett spelare. De har faktiskt exakt samma lina, men skillnaden är att de inte är alls lika bra nu, som då. Resultatet efter Majorn har faktiskt varit allt annat än bra och de har knappt vunnit någonting utan snarare spelat bedrövligt hela vägen fram tills nu och inte alls bjudit upp till dans någonstans. Formen för detta laget in till denna turneringen är rätt bedrövlig med 2/5 vinster. Något som måste påpekas är att deras senaste officiella match var den 5 Augusti, dvs över en månad sedan. Sedan dess har de enbart praccat inför denna turneringen som de sagt är deras viktigaste stolpe detta året. Praccsen har också gått någorlunda bra, enligt de själva, men de verkar smått osäkra på hur det ska gå, med all rätt. De är ganska otränade i matchväg dessutom.

Att komma in till en Major och känna den press man inte kände förra gången eftersom att man denna gången är en av de direktinvitade lagen, är nog inget något lag med så lite erfarenhet som detta laget har, vill känna. Att möta Liquid, en av favoriterna att ta hem hela eventet och ett top 5 lag i hela världen, gör inte saken roligare heller. Ännu värre blir det att möta ett Liquid som sitter på strålande form och energi sedan de gått ur Major Qualifiern med 3-0 i matcher efter vinster över Optic, Hellraisers och Vega Squadron, där den sistnämnda var en riktig rysare från början.

Nej, jag vet faktiskt inte hur detta ska gå för Winstrike. Visst, de är ett skrällag och kan garanterat mäkta med fler rundor och kanske t.o.m en vinst om Liquid inte är vakna, men är läget normalt och Liquid är på normalt humör så ska denna matchen inte gå över 26.5 rundor, dvs 16-10 maxresultat till Liquid exempelvis. Håller insatsen nere utöver det normala endast pga att det alltid finns chanser för skrällar i BO1, inget annat.

 

Speltips: Liquid ML + Under 26.5 rundor (Hittas under > Esport – FACEIT Major – Liquid/Winstrike Specialspel)

Liga: FACEIT Major

Bolag: BETWAY

Units: 2/5

Odds: 1.70

Spelstopp: ONSDAG 12 September 12:30 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här