Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Lite Allsvenskan innan CoD drar igång igen!

maj 27th, 2018

GIF Sundsvall – IFK Göteborg // 15:00 // 3/5 units
Sundsvall att vinna denna match till 2.75 tycker jag ändå är värt en chans då Göteborg har varit riktigt dåliga i år speciellt där man kommer ifrån ett tung förlust mot Djurgården på hemmaplan.
Sundsvall har ändå visat att man kan spela fotboll i år där man har fler mål än insläppta och är ett bra hemmalag och då tror jag att man kan faktist vinna här.

Kalmar FF – Hammarby IF // 15:00 // 5/5 units
Båda lagen gör mål till 1.75 tycker jag är väldigt bra speciellt när det brukar bli mycket mål i alla Bajens matcher och eftersom man är bortalaget här så bör Kalmar trycka dit en balja och jag är inte ett dugg orolig över att bajen sätter dit en balja också då man visat att man har allsvenskans starkaste offensiv just nu.

Sirius – Djurgården // 17:30 // 5/5 units
Djurgården att vinna till 1.72 hos bet365 tycker jag är bra då Djurgården just nu verkar ha hittat en bra form medan Sirius verkar ha lite problem i truppen där man inte har vunnit en enda match på ÅTTA matcher.
Djurgården är alldeles för starka för att kunna slarva till detta, jag kommer nog även att slänga in ft3 hörnor på Djurgården när den marknaden släpps vilket den gör live. Odds återstår att se men gissar på runt 1.90-2.00.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här