Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Lite rolig statistik

februari 27th, 2017

Gör som förra säsongerna (http://nhlbettingblog.se/category/fun-facts/): en lista över de lag jag gått mest plus/minus på än sålänge. Kommer understryka, som förra säsongen, det som jag är förvånad/värt att nämna över.

Ni har tidigare års statistik på alla NHL lag i länken ovanför.

Winnipeg Jets: +22,60 (34/54 spel suttit och ROI på 117,66%)
Dallas Stars: +18,91
New Jersey Devils: +15,74
Calgary Flames: +13,83
Washington Capitals: +9,74
Philadelphia Flyers: +9.73
Arizona Coyotes: +9,42
Detroit Red Wings: +7,42
Nashville Predators: +6,31
Chicago Blackhawks: +5,04
Buffalo Sabres: +4,78
Pittsburgh Penguins: +4,70
Montreal Canadiens: +4,46
Boston Bruins: +3,49
New York Islanders: +2,08
Tampa Bay Lightning: +1,80
Colorado Avalanche: -1,99
Los Angeles Kings: -2,18
Anaheim Ducks: -2,93
Minnesota Wild: -3,82
Toronto Maple Leafs: -5,25
Vancouver Canucks:  -6,16
San José Sharks: -6,18
Carolina Hurricanes: -9,97
Florida Panthers: -12,30
Edmonton Oilers: -15,80
New York Rangers: -16,47
Ottawa Senators: -17,23
St. Louis Blues: -24,94
Columbus Blue Jackets: -39,01 (15/48 spel har suttit och ROI på 57,13%)

– Vi måste ju börja med Columbus 😮 😮 😮 !! -39,01??? Att det hade gått så dåligt på dom trodde jag inte. Jag har alltid haft en känsla att dom sviker men detta var värre än jag trodde. Detta slår ju alla tidigare års Pittsburgh-upplagor som alltid legat i botten runt 25-32 units minus på dessa listor jag gjort. Finner inga ord.. 15/48 spel….
– Angående Blues, Ottawa och Rangers är jag inte förvånad. Dessa lag har en tendens att svika när man rör dom och det har jag märkt av.
– Sharks och Minnesota är dock förvånande. Får alltid en bra känsla när jag rör deras matcher. Trodde dom skulle ligga på plussträcket.
– Pittsburgh? Ligger på plussidan. Sjukt. Men det har också känts bättre med dom i år! Dom levererar mer mål framåt vilket man ofta förväntar sig att dom ska göra. Tidigare år har dom haft det mer knackigt och då har det också påverkat ens spel.
– Devils? Haha hmm. Måste vara för man spelat mot dom och dom ofta förlorat eller något för har inte någon bra känsla på detta laget men dom ligger ändå 3a i mest plus.
– Calgary gillar jag och det visar sig också i spreadsheetet! Kul att se.
– I topp hittar vi Dallas och Winnipeg. Två lag som öser på framåt och släpper mycket bakåt. Därav logiskt att mina spel faller hand i hand med dessa två lag.

Annars är det intressant att ser man till förra året så låg Blues i botten. Mardrömslag för min del senaste två säsongerna uppenbarligen. Även Winnipeg låg första plats förra året och Dallas 2a plats. Kan inte vara slump att dom två lagen ligger i topp 2 år i rad. Älskade Winnipeg och Dallas.

Återkommer med ett likadant inlägg när grundserien är slut i april så får vi se hur det ser ut då.

//

Tabellen tar hänsyn till lag som varit inblandade där jag spelat både Ö/U5,5 eller för / mot självaste laget!


Jag är nu inne på min 5e säsong med NHL. Jag kommer självfallet fortsätta att ge ut gratisspel. Om ni uppskattar det jag gör och behöver en ny sida att spela på. Gör gärna då, som jag, och spela på Betsson (en av de bästa bettingsidor inom NHL-betting). Ta del av det fina erbjudandet (1000 kr i bonus). Bara att klicka på denna texten eller ''betsson'' loggan här under för att komma till sidan och registrera sig! Skulle uppskatta om ni gjorde detta via min länk 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Instacasino

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

10Bet